Onze gastbloggers

Dit zijn onze gastbloggers! Zij voorzien je regelmatig van nieuwe informatie. Heb je een suggestie voor een blog? Neem dan contact op via info@dehormoonfactor.nl 

onze gastbloggers

Dr. Gert Schuitemaker is apotheker en doctor in de Geneeskunde. Vanaf 1980 houdt hij zich bezig met de orthomoleculaire geneeskunde. Hij is onder andere hoofdredacteur van het tijdschrift Fit met Voeding. Onlangs schreef hij het handboek ‘Fit met voedingssupplementen’ dat jou kritisch leert kijken naar wat naar informatie over de relatie tussen voeding-/ leefstijlmaatregelen en gezondheid. Voor De hormoonfactor schrijft Gert over het belang van de verschillende voedingssupplementen.

 

Amber Alberda

Amber Albarda is voedingscoach, auteur, moeder en toegewijd chocoladeliefhebber. Ze is mede-organisator van het Better Event in de RAI, geeft regelmatig workshops over voeding & gezondheid, lezingen voor bedrijven en is inmiddels aan haar achtste boek bezig. Voordat ze zich met voeding en gezondheid ging bezighouden was ze jarenlang adjunct hoofdredacteur van het toenmalige tijdschrift Miljonair. Aan De hormoonfactor schenkt Amber iedere maand een lekker recept.

Pim Christiaans is naast journalist en auteur, uitgever bij zowel Cocobooks als Life Unlimited. Hij is hoofdredacteur van deze site en de bookazine-reeks van Life Unlimited. Pim publiceerde zijn eerste artikelen over pogingen de veroudering te remmen al in 1986. In 2004 zegde hij zijn hectische baan als hoofdredacteur van tijdschrift Men’s Health op om boeken over healthy aging te schrijven; De houdbare man, De houdbare vrouw, Check je houdbaarheid. Pim geeft maandelijks anti-aging tips.

Onze gastbloggers

Wordpress content guard plugin