Social media

Auteur: Ir. Ralph Moorman | Reacties:

social media kanalen ralph moorman

Je kan ons volgen via verschillende social media kanalen. Welke het beste bij jou past? Dat leg ik je graag uit!

Hormoonfactor Facebook

Dit kanaal @dehormoonfactor is bedoeld voor mensen die van geschreven berichten houden en daar uitgebreid op kunnen reageren. We gaan hier echt het gesprek aan met de volger. Daarnaast plaatsen we hier ook de meest bekeken reels van onze twee Instagram kanalen.

Ralph Moorman Facebook

Wil je weten wat ik privé uitspook? Zie op dit kanaal @ralphmoorman76 de foto’s voorbij komen van m’n vrije tijd! Daarnaast geef ik hier m’n mening over hypes, trends en onwaarheden uit de media wat mag leiden tot een vriendelijke, respectvolle discussie.

Hormoonfactor Instagram

Reels, reels en nog eens reels. Dat is wat de gemiddelde Instagram gebruiker wil. Korte video’s van maximaal 60 seconden waar een onderwerp kort wordt toegelicht en praktische tips gegeven wordt. Op dit @hormoonfactor kanaal ga ik alleen in op ‘hormonen in relatie tot leefstijl’.

Boodschappencoach Instagram

Hetzelfde principe als op het Instagram kanaal van de hormoonfactor alleen ga ik op @deboodschappencoach kanaal alleen in op supermarktvoeding. Ik laat je de pareltjes en de gevaren uit de supermarkt zien. Dus duidelijk een gescheiden kanaal met de hormoonfactor.

Ralph Moorman Instagram

Prive foto’s en video’s vind je op het @ralphmoorman kanaal. Daarnaast zal ik de meest belangrijke reels van @hormoonfactor en @deboodschappencoach hier delen.

Hormoonfactor Pinterest

Alle reels van zowel de hormoonfactor- als de boodschappencoach Instagram worden ook op mijn Pinterest kanaal geplaatst zodat mensen zonder social media ook de video’s kunnen bekijken.

Hormoonfactor / Ralph Moorman YouTube

Ons YouTube kanaal @DeHormoonfactorRalphMoorman is geschikt voor meer mensen die graag kijken in plaats lezen. Je kan er korte video’s vinden waar ik beknopt een klacht behandel met haar oorzaken, symptomen, oplossingen. Maar ook uitgebreide Facebook Live sessies die ik hier geplaatst heb. Hier ga ik diep in op een specifiek onderwerp. Onlangs ben ik begonnen met reels (mini video’s van maximaal 60 seconden) die ook hier te vinden zijn.

Wil je veel meer uitgebreide informatie over hormonen, voeding en leefstijl? Lees dan de blogs op deze website.

Deel de blog op:

Over de schrijver

Ir. Ralph Moorman is ingenieur levensmiddelentechnologie en specialist op het gebied van voeding en hormonen. Op de Wageningen Universiteit heeft hij veel geleerd over voeding en zich vervolgens verdiept in de relatie van voeding tot ons hormoonsysteem. Moorman zelf geeft leefstijladvies omtrent zijn vakgebied en werkt samen met endocrinologen en andere artsen om tot het beste resultaat te komen. Hij schreef 3 boeken over dit onderwerp en is daarnaast docent bij de opleiding Trainer Hormoonfactor.

hormonen in balans e-book

Gratis e-book!

Maar liefst 69 pagina's: + hormoon test + 18 lekkere recepten + 10 gezonde dagschema's (tevens aanmelding voor mijn nieuwsbrief).

Door mij aan te melden geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in onze privacy verklaring

Your data is safe with us

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties