De testofactor | Hormoonfactor voor mannen!

Auteur: Ir. Ralph Moorman | Reacties:

testofactor

De testofactor: Een uniek boek waar het belang van de testosteronfactor duidelijk gemaakt wordt! Inclusief de oplossing voor maar liefst 23 mannenklachten.

De testofactor

Oud hoofdredacteur van de Men’s Health Pim Christiaans, ook wel bekend als De houdbare man / anti-aging goeroe, en ikzelf hebben samen hard gewerkt om een uniek boek op de markt te brengen.

Veel wordt er namelijk geschreven over de hormoonbalans van vrouwen maar hoe zit het nou met de hormoonbalans voor mannen? Mannen hebben namelijk ook veel lichamelijke en mentale klachten waar amper over gesproken wordt. Denk niet alleen aan prostaatklachten, kaalheid, libidoverlies, buikvet maar ook aan acne, zweetvoeten, droge huid en het lastig kunnen krijgen van spiermassa.

Wij bieden nu de oplossing! Wat moet je eten, hoe moet je sporten én hoe kan jij ervoor zorgen dat je mentaal lekker in je vel zit zodat jouw hormoonklachten opgelost worden en jij weer met extra zelfvertrouwen door het leven kan.

Het boek is lekker to the point, mannelijk geschreven én praktisch toepasbaar in het dagelijks leven.

Bestel hier het boek De testofactor!

Inleiding van het boek

In dit boek ga je lezen hoe je volgens de laatste wetenschappelijke inzichten superfit, ultrasterk en megaman kunt worden. De sleutel naar dit succes ligt bij je hormonen.

Hormonen?!

Veel mannen denken dat hormonen een exclusief vrouwenonderwerp zijn. Menstruatie, menopauze, het soort dingen waar je liever buiten blijft. Onder ons gezegd en gezwegen, hoe vaak denk je als een vrouw je volkomen onverwacht afsnauwt: het zullen de hormonen wel zijn …? Maar pas op, ook wij mannen worden van top tot teen geregeerd door hormonen. Ook ons humeur, en zelfs ambitieniveau en werklust worden beïnvloed door hormonen. Zoals de titel van dit boek al doet vermoeden, speelt testosteron de eerste viool in het hormonenorkest in ons lijf. Maar ‘De testofactor’ gaat beslist niet alleen om testosteron. In dit boek maak je kennis met acht belangrijke hormonen, plus een reeks andere signaalstoffen die je voor je kunt laten werken.

Als je fit, sterk en scherp wil worden en blijven, ontkom je niet aan een goede hormonale balans. Evenwichtige hormonen staan aan de basis van een evenwichtig hu- meur, een gezond hart, een scherp verstand, een hoog energieniveau, sterke spieren, een platte buik en een onverwoestbaar libido. Het probleem is dat er duizend en een dingen met je hormonen mis kunnen gaan. Slechte voeding, vervuilende stoffen in je omgeving, gebrek aan lichaamsbeweging, chronische stress, sloten drank en veel andere zaken kunnen je hormonen verstoren. De gevolgen zie je overal om je heen. Buikige mannen, boze mannen, uitgezakte mannen, ingekakte mannen, gestreste mannen, oververmoeide mannen: vrijwel altijd spelen ontregelde hormonen hier een rol.

Geen stress, er zijn genoeg manieren om je hormonen onder controle te houden en je lichaam en geest naar een hoger plan te tillen. Daar gaat dit boek over.

Inhoudsopgave

boek de testofactor

Recensie huisarts

Erg blij zijn we met onderstaand bericht. Het boek De testofactor is nu ook te lezen in alle bibliotheken van Nederland. Met dank aan de goede recensie van huisarts A. Jeeninga.

Deel de blog op:

Over de schrijver

Ir. Ralph Moorman is ingenieur levensmiddelentechnologie en specialist op het gebied van voeding en hormonen. Op de Wageningen Universiteit heeft hij veel geleerd over voeding en zich vervolgens verdiept in de relatie van voeding tot ons hormoonsysteem. Moorman zelf geeft leefstijladvies omtrent zijn vakgebied en werkt samen met endocrinologen en andere artsen om tot het beste resultaat te komen. Hij schreef 3 boeken over dit onderwerp en is daarnaast docent bij de opleiding Trainer Hormoonfactor.

hormonen in balans e-book

Gratis e-book!

Maar liefst 69 pagina's: + hormoon test + 18 lekkere recepten + 10 gezonde dagschema's (tevens aanmelding voor mijn nieuwsbrief).

Door mij aan te melden geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in onze privacy verklaring

Your data is safe with us

Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Heden de Testo Factor binnen gekregen. Interessant!

Op blz. 32 staan referentiewaarden vermeld. Vorig jaar is mijn testosteron getest met testuitslag 17. Via Google kom ik erachter dat dit waarschijnlijk nmol/l betreft. Ik heb tevens gezocht naar een omrekenfactor naar pg/ml. Ik heb hier echter geen uitkomst gevonden. Hebben jullie hier antwoord op?

Ik denk dat prohealth je vraag zou kunnen beantwoorden. Zou je dit kunnen mailen?

Onlangs las ik dat bij aanschaf van het boek de Testofactor je toegang krijgt tot een gratis webinar (o.i.d.)
Ik heb het boek ontvangen en ben benieuwd hoe ik de grratis webinar ontvang?

De link met toegang wordt nog gemaild!