testofactor

De testofactor | Hormoonfactor voor mannen!

Medio mei komt het boek De testofactor op de markt. Een uniek boek waar het belang van de testosteronfactor duidelijk gemaakt wordt en oplossingen aangedragen worden voor maar liefst 30 mannenklachten.

De testofactor

Oud hoofdredacteur van de Men’s Health Pim Christiaans, ook wel bekend als De houdbare man / anti-aging goeroe, en ikzelf hebben samen hard gewerkt om een uniek boek op de markt te brengen.

Veel wordt er namelijk geschreven over de hormoonbalans van vrouwen maar hoe zit het nou met de hormoonbalans voor mannen? Mannen hebben namelijk ook veel lichamelijke en mentale klachten waar amper over gesproken wordt. Denk niet alleen aan prostaatklachten, kaalheid, libidoverlies, buikvet maar ook aan acne, zweetvoeten, droge huid en het lastig kunnen krijgen van spiermassa.

Wij bieden nu de oplossing! Wat moet je eten, hoe moet je sporten én hoe kan jij ervoor zorgen dat je mentaal lekker in je vel zit zodat jouw hormoonklachten opgelost worden en jij weer met extra zelfvertrouwen door het leven kan.

Het boek is lekker to the point, mannelijk geschreven én praktisch toepasbaar in het dagelijks leven.

Ben jij benieuwd? Medio mei 2020 lanceren we het boek De testofactor!

testofactor

Inleiding van het boek

In dit boek ga je lezen hoe je volgens de laatste wetenschappelijke inzichten superfit, ultrasterk en megaman kunt worden. De sleutel naar dit succes ligt bij je hormonen.

Hormonen?!

Veel mannen denken dat hormonen een exclusief vrouwenonderwerp zijn. Menstruatie, menopauze, het soort dingen waar je liever buiten blijft. Onder ons gezegd en gezwegen, hoe vaak denk je als een vrouw je volkomen onverwacht afsnauwt: het zullen de hormonen wel zijn …? Maar pas op, ook wij mannen worden van top tot teen geregeerd door hormonen. Ook ons humeur, en zelfs ambitieniveau en werklust worden beïnvloed door hormonen. Zoals de titel van dit boek al doet vermoeden, speelt testosteron de eerste viool in het hormonenorkest in ons lijf. Maar ‘De testofactor’ gaat beslist niet alleen om testosteron. In dit boek maak je kennis met acht belangrijke hormonen, plus een reeks andere signaalstoffen die je voor je kunt laten werken.

Als je fit, sterk en scherp wil worden en blijven, ontkom je niet aan een goede hormonale balans. Evenwichtige hormonen staan aan de basis van een evenwichtig hu- meur, een gezond hart, een scherp verstand, een hoog energieniveau, sterke spieren, een platte buik en een onverwoestbaar libido. Het probleem is dat er duizend en een dingen met je hormonen mis kunnen gaan. Slechte voeding, vervuilende stoffen in je omgeving, gebrek aan lichaamsbeweging, chronische stress, sloten drank en veel andere zaken kunnen je hormonen verstoren. De gevolgen zie je overal om je heen. Buikige mannen, boze mannen, uitgezakte mannen, ingekakte mannen, gestreste mannen, oververmoeide mannen: vrijwel altijd spelen ontregelde hormonen hier een rol.

Geen stress, er zijn genoeg manieren om je hormonen onder controle te houden en je lichaam en geest naar een hoger plan te tillen. Daar gaat dit boek over.

Inhoudsopgave

boek de testofactor

(3stemmen, gemiddeld: 4,33 van de 5)

Loading...

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op

gratis hormoontest

Gratis test!

Meld je aan voor de zelftest en kijk welke hormonen bij jou uit balans zijn. 

-> Meld je aan

Direct aan de slag

  1. Boeken
  2. Begeleiding
  3. Lezingen

opleiding trainer hormoonfactor

Opleiding Trainer Hormoonfactor

Wil jij in 10 dagen alles weten over hormonen en hoe je het hormoonsysteem kan beïnvloeden met leefstijlaanpassingen?

-> Lees hier meer

Gezonder ontbijten? Haal het glutenvrije broodje van YAM!

YAM desem

Gezonde kant en klaar maaltijden? Probeer het met KOOC!

kooc

Mijn favoriete producten met korting? Probeer JouwBox!

jouwbox

Gezond koken? Probeer de maaltijdbox van Ekomenu!