jouwbox

JouwBox

Met JouwBox ben ik op de markt gekomen omdat de consument door de bomen het bos niet meer ziet. Op deze manier probeer ik jou als een beeld te geven van echt gezonde producten en bied ik je een laagdrempelige manier om jouw hormoonvriendelijke favoriete producten te vinden.

Waarom JouwBox?

Sinds de begintijd van De Hormoonfactor krijg ik al vragen over producten die je het  best kunt gebruiken voor je huid, haar, tanden om de hormoonbalans niet onnodig te verstoren. In het Hormoonfactorconcept heb ik eigenlijk vooral de pijlers voeding, training en stress uitgewerkt en daarmee was het dus nog niet compleet.

Je kunt nog zo gezond leven, maar als je vervolgens allerlei producten vol parabenen en andere hormoonbalans verstorende ingrediënten op je huid, in je haar en in je mond gebruikt ben je nog niet optimaal bezig natuurlijk.

Voor een leek is het natuurlijk ontzettend moeilijk om de ingrediëntenlijsten te kunnen beoordelen en daarom wil zocht ik naar leuke en laagdrempelige manier om je te helpen bij je zoektocht naar producten die bij jou passen en waar jij van op aan kan dat ze de hormoonbalans niet verstoren. Dat is JouwBox geworden.

In de JouwBox presenteer ik mijn favoriete producten die zoals die helemaal voldoen aan mijn strenge eisen. Door goede afspraken te maken met de deelnemende merken kunnen wij deze ook nog eens voor hoge korting aanbieden, zodat jij ze laagdrempelig uit kunt proberen. Het is immers zonde om een hoge prijs voor een product te betalen en er achteraf achter te komen dat het toch niet bij jou blijkt te passen. Hopelijk worden veel van mijn favorieten ook jouw favorieten.

De voordelen van JouwBox

  • Mijn favoriete producten in één box
  • Gemiddelde winkelwaarde + €100,- nu voor €39,-
  • Gratis verzending
  • Ieder seizoen een nieuwe box.
  • Aanvullendekortingen en winacties in de JouwBox facebook community.
  • Jij hebt de keus om eenmalig de box te kopen of lid te worden. Je zit nergens aan vast!

De inhoud van JouwBox

Ieder kwartaal selecteer ik mijn favoriete producten op het gebied van voeding, suppletie, huid-, haar- en mondverzorging. De producten moeten voldoen aan mijn strenge gezondheidscriteria en bovendien een goede werkzaamheid hebben.

-> Maak hier kennis met de box <-jouwbox ralph moorman ervaring

Inhoud JouwBox editie 12

De nieuwe JouwBox wordt samen met EkoPlaza gemaakt! Binnenkort volgt er meer nieuws.

Ir. Ralph Moorman

-> Bestel hier de box <-

(12stemmen, gemiddeld: 4,00 van de 5)

Laden...

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
hormonen in balans e-book

Gratis e-book!

Maar liefst 69 pagina's: + hormoon test + 18 lekkere recepten + 10 gezonde dagschema's.

Door mij aan te melden geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in onze privacy verklaring

Your data is safe with us