JouwBox Kersteditie

Auteur: Ir. Ralph Moorman

jouwbox

Wij, Ralph Moorman en Juglen Zwaan hebben weer de handen ineengeslagen om onze favoriete producten te selecteren voor de JouwBox Kersteditie.

We kennen elkaar al vele jaren als collega’s en vrienden met een gezamenlijke missie om mensen te helpen met het maken van gezondere keuzes.

De meeste kerstpakketten die vlak voor de feestdagen door werkgevers worden uitgedeeld zijn verre van gezond. Dat is toch opmerkelijk, want je zou verwachten dat werkgevers zouden willen investeren in de gezondheid van hun werknemers. Een gezonde werknemer is immers minder vaak ziek en misschien zelfs ook wel creatiever en productiever.

Wij bewijzen met de JouwBox Kersteditie dat het wel mogelijk is om een gezond kerstpakket samen te stellen! En dit nu op voor de 4e keer op rij!

Het is ieder jaar weer fantastisch om zoveel mensen blij te mogen maken met waarschijnlijk het gezondste kerst verwenpakket van Nederland. En ook dit jaar is het weer gelukt om de box voller te krijgen dan ooit, met topproducten waar wij beiden helemaal achter staan.

De welbekende JouwBox categorieën huid, haar, mond, voeding en suppletie zijn allemaal dik vertegenwoordigd en we hopen dat tussen onze favorieten veel producten zitten waar jij ook fan van zult worden.

  • De KerstBox telt 14 natuurlijke producten t.w.v. €165!
  • JouwBox is los verkrijgbaar voor €55 en als je member wordt betaal je €45.
  • Je krijgt dan ook een extra product t.w.v. €35*
  • Je maakt kans op een reis naar Bonaire voor 10 dagen met 2 personen!*

*huidige members krijgen ook het extra product en maken automatisch kans op de reis!

Beperkte oplage: op = op 

Wij wensen jou en je dierbaren ontzettend fijne feestdagen toe en veel plezier met deze Kerst JouwBox!

Liefs,
Ralph & Juglen

Over de schrijver

Ir. Ralph Moorman is ingenieur levensmiddelentechnologie en specialist op het gebied van voeding en hormonen. Op de Wageningen Universiteit heeft hij veel geleerd over voeding en zich vervolgens verdiept in de relatie van voeding tot ons hormoonsysteem. Moorman zelf geeft leefstijladvies omtrent zijn vakgebied en werkt samen met endocrinologen en andere artsen om tot het beste resultaat te komen. Hij schreef 3 boeken over dit onderwerp en is daarnaast docent bij de opleiding Trainer Hormoonfactor.

hormonen in balans e-book

Gratis e-book!

Maar liefst 69 pagina's: + hormoon test + 18 lekkere recepten + 10 gezonde dagschema's (tevens aanmelding voor mijn nieuwsbrief).

Door mij aan te melden geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in onze privacy verklaring

Your data is safe with us

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties