Even voorstellen

Het team van de hormoonfactor

next-de-hormoonfactor
ralph moorman

Ir. Ralph Moorman

de voedings- en hormoondeskundige

Levensmiddelentechnoloog en gezondheidscoach

De eerste keer dat ik in aanraking kwam met het belang van hormonen was op zesjarige leeftijd in Artis in 1982. Mijn vader was leraar biologie en hij legde me daar vol passie uit over de evolutie, “the circle of life”, de fysiologie van mens en dier en evenwichten in de natuur.

Ik vond het fantastisch om te beseffen dat leven zich overal aan kan passen en dat diersoorten kunnen overleven in de lucht, de boomtoppen, op de grond en in zoet en zout water. Dit fascineerde me en zo gauw ik kon lezen las ik al tijdschriften zoals “Kijk”. Daar las ik over survival of the fittest en dus ging het over genen, darmbacteriën, en jaja, ook over hormonen. Deze “passie” heeft me daarna nooit meer losgelaten.

 

robert albers

Robert Albers

de duizendpoot

Community manager van De Hormoonfactor

Op een nazomerse avond in 2009 las ik een script. Een boek dat later een bestseller zou worden. Het ging over de werking van hormonen. Het boek was geschreven door jeugdvriend Ralph Moorman. Het werd de start van een toffe samenwerking en tevens het begin van een nieuwe carrière voor mij. Met mijn organisatorische vaardigheden...

Ik had 1 doel: een bedrijf rond het boek creëren zodat op lange termijn heel Nederland geholpen kon worden met De hormoonfactor methode. En nu, zoveel jaar later, is het prachtig om iedere dag de succesverhalen te lezen, met enthousiaste hormoonfactor coaches samen te werken, onze community groter te zien worden, én het hele bedrijf in goede banen te leiden.

Gerda van Dijk

Gerda van Dijk

de eerste ambassadeur

Orthomoleculair therapeut

Ik weet nog dat ik eind 2011 op een fitnessforum iets las over De hormoonfactor. Het eerste boek van Ralph werd flink onder vuur genomen en dat maakte mij nieuwsgierig. Ik liep zelf al een flinke tijd met klachten en besloot het boek te kopen. Hiermee zette ik mijn eerste stap op weg naar een betere gezondheid. De opleiding Trainer Hormoonfactor rondde ik succesvol af en dat motiveerde mij verder te studeren.

Orthomoleculair Therapie volgens de kPNI, Evocircadian Coach, coach Oerslank, Neuro4Coach, Brain-Q therapie en interessante cursussen op het gebied van neurotransmitters, DNA en (epi)genetica volgden. Inmiddels heb ik een praktijk en beantwoord ik namens De hormoonfactor alle vakinhoudelijk vragen op social media en op de website. Dit doe ik met veel plezier.

ellen halfwerk

Ellen Halfwerk

de internet marketeer

Online marketing creative

"Een Wellness Rebel ziet haar kinderen gezond opgroeien en is zelf energiek, stralend, optimaal gezond, sexy, happy en healthy”. Dit was mijn kreet in de plaatselijk krant in 2014. Ik had de opleiding Trainer Hormoonfactor afgerond en wilde vrouwen vakinhoudelijk adviseren en coachen naar meer geluk. Met mijn achtergrond als marketeer bereikte ik goed mijn stadsgenoten alleen helaas niet de vrouwen elders in het land.

Alsof het zo had moeten sprak ik Ralph en toen ik hierover begon bood hij me aan de marketing van De hormoonfactor op te pakken met als doel: 'alle Nederlandse vrouwen met hormoonklachten op de hoogte brengen van deze gezonde leefstijl'. Lang hoefde ik niet na te denken. Op een creatieve manier probeer ik nu de Hormoonfactor online zichtbaar te maken en onze lezers te helpen.

docententeam

Docententeam

de specialisten

Docenten opleiding Trainer Hormoonfactor

Tijdens een lezing in 2010 op Curacao ontmoette ik een man waar ik direct een klik mee had: Albert Sonnevelt van Sonnevelt Opleidingen. Ik vertelde hem over het succes van het boek De hormoonfactor en dat ik de aanvraag van clienten niet meer aankon. Albert kwam met het briljante voorstel om mij 'te klonen' en collega's op te leiden zodat op den duur heel Nederland geholpen kon worden met mijn hormoonbalanspogramma. Een jaar later lag de lesmap klaar en kon de eerste klas beginnen.

Op de foto zie je het team waar ik enorm trost op ben. Van link naar rechts: Wendy van Zon, mental coach (lesdag 8), Ronald Smit, personal trainer (lesdag 5), Astrid te Winkel, colonhydrotherapeut (lesdag 3 en 9) en Jacqueline Vogelaar, psychotherapeut (lesdag 7). Samen zorgen we ervoor dat studenten veel kennis over hormonen in relatie tot leefstijl krijgen en dit praktisch in de praktijk toe kunnen passen.

Lees hier meer over de opleiding Trainer Hormoonfactor.

hormoonfactor coaches

Collega's in het land

de hulptroepen

Hormoonfactor coaches

Om door het hele land mensen te kunnen helpen middels het hormoonbalansprogramma werken we samen met ongeveer 100 collega's. Zij hebben allen de opleiding Trainer Hormoonfactor met succes afgerond en nemen de geleerde stof mee in het begeleiden van hun clienten.

De collega's hebben de meest verschillende achtergronden. Van personal trainer tot gewichtsconsulente, mental coach tot orthomoleculair therapeut, schoonheidsspecialiste tot voedingscoach; allen nemen de kennis over hormonen mee in hun advies.

Neem hier een kijkje voor een collega bij jou in de buurt.

Wordpress content guard plugin