Even voorstellen

Het team van de hormoonfactor

next-de-hormoonfactor
ralph moorman

Ir. Ralph Moorman

de voedings- en hormoondeskundige

Levensmiddelentechnoloog en gezondheidscoach

De eerste keer dat ik in aanraking kwam met het belang van hormonen was op zesjarige leeftijd in Artis in 1982. Mijn vader was leraar biologie en hij legde me daar vol passie uit over de evolutie, “the circle of life”, de fysiologie van mens en dier en evenwichten in de natuur.

Ik vond het fantastisch om te beseffen dat leven zich overal aan kan passen en dat diersoorten kunnen overleven in de lucht, de boomtoppen, op de grond en in zoet en zout water. Dit fascineerde me en zo gauw ik kon lezen las ik al tijdschriften zoals “Kijk”. Daar las ik over survival of the fittest en dus ging het over genen, darmbacteriën, en jaja, ook over hormonen. Deze “passie” heeft me daarna nooit meer losgelaten.

 

robert albers

Robert Albers

de duizendpoot

Community manager

Op een nazomerse avond in 2009 las ik een script. Een boek dat later een bestseller zou worden. Het ging over de werking van hormonen. Het boek was geschreven door jeugdvriend Ralph Moorman. Het werd de start van een toffe samenwerking en tevens het begin van een nieuwe carrière voor mij. Met mijn organisatorische vaardigheden...

Ik had 1 doel: een bedrijf rond het boek creëren zodat op lange termijn heel Nederland geholpen kon worden met De hormoonfactor methode. En nu, zoveel jaar later, is het prachtig om iedere dag de succesverhalen te lezen, met enthousiaste hormoonfactor coaches samen te werken, onze community groter te zien worden, én het hele bedrijf in goede banen te leiden.

Gerda van Dijk

Gerda van Dijk

de eerste ambassadeur

Orthomoleculair therapeut

Ik weet nog dat ik eind 2011 op een fitnessforum iets las over De hormoonfactor. Het eerste boek van Ralph werd flink onder vuur genomen en dat maakte mij nieuwsgierig. Ik liep zelf al een flinke tijd met klachten en besloot het boek te kopen. Hiermee zette ik mijn eerste stap op weg naar een betere gezondheid. De opleiding Trainer Hormoonfactor rondde ik succesvol af en dat motiveerde mij verder te studeren.

Orthomoleculair Therapie volgens de kPNI, Evocircadian Coach, coach Oerslank, Neuro4Coach, Brain-Q therapie en interessante cursussen op het gebied van neurotransmitters, DNA en (epi)genetica volgden. Inmiddels heb ik een praktijk en beantwoord ik namens De hormoonfactor alle vakinhoudelijk vragen op social media en op de website. Dit doe ik met veel plezier.

Bekijk hier de artikelen van Ralph en wellicht heb jij ook en vraag!

el [photoutils.com]

Ellen Halfwerk

de wellness rebel

Trainer hormoonfactor

"Een echte Wellness Rebel ziet haar kinderen gezond opgroeien en is zelf energiek, stralend, optimaal gezond, sexy, happy en healthy”. Dit was mijn kreet in de plaatselijk krant in 2014. Ik had de opleiding Trainer Hormoonfactor afgerond en wilde vrouwen vakinhoudelijk adviseren en coachen naar meer geluk. Ik houd mij prive nog steeds dagelijks bezig met gezond eten en leven en ik ben elke dag dankbaar dat ik al deze onbetaalbare kennis en ervaring heb en dat ik dat kan delen met mensen die dat nodig hebben en daar hun eigen voordeel mee kunnen halen.

Samen met Ralph heb ik het online begeleidingsprogramma 'Het zijn je hormonen' op de markt gebracht. Gedurende 12 weken nemen we jou aan de hand op weg naar een gezondere leefstijl waarbij jouw hormonen in balans zijn.

Hier kan je meer info lezen over Het Zijn Je Hormonen

 

Leen-Pairon-hormoonfactor-trainer-coach

Leen Pairon

de keukenprinses

Trainer hormoonfactor

Meneer Google bracht mij jaren geleden op het spoor van de hormoonfactor. Ik wilde meer weten over hormonen en bovenaan de Google lijst stond: 'breng je hormonen weer in balans'. Een Nederlands concept van ene meneer Moorman. Bij ons in Vlaanderen was er nog zeer weinig over bekend dus was deze website een ware eyeopener. 4 jaar later, alle blogs gelezen, de 10 daagse opleiding van Ralph afgerond, kwam ik op het idee om samen met Ralph De Kookcoach te ontwikkelen, een 4 weken online begeleidingsprogramma. Regelmatig merkte ik namelijk dat veel mensen het lastig vinden om gezonde voeding te kopen en te bereiden. Ook in mijn praktijk waar ik dames inspireer en begeleid naar een gezonde, energieke levensstijl kwam dit thema vaak aan bod.

By the way: ik ben mama van een dochter van 3 jaar, echtgenote, ondernemer, een actieve dame en heb een passie voor gezonde voeding.

Hier kan je een kijkje in de keuken nemen van De Kookcoach.

tim

Tim Hortensius

de boxen man

Online Sales Creative

Tegenwoordig leven wij in een drukke samenleving. Zelfs zo druk... dat wij onszelf vaak voorbij lopen. We vergeten om even stil te staan en te genieten van de kleine dingen in het leven. ​Daarom heb ik samen met Ralph Jouwbox opgezet omdat ik vind dat er ook een momentje moet zijn om jezelf te verwennen. En dit op een voordelige en verantwoordelijke manier.

Ik leef zelf al jaren gezond. Sport en ontspan veel en eet natuurlijk. Mijn ouders hebben me zo opgevoed, tijdens mijn werk als model kreeg ik hiermee te maken, én ik merkte gewoon het verschil in energie tussen een passieve leefstijl met junkfood en een actieve leefstijl met natuurlijke voeding. Naast deze basis ben ik me ook gaan verdiepen in alle andere producten die ik in het dagelijks leven gebruikte. Want schoonheid komt ook van buiten. Daarom is het zo leuk om nu ieder kwartaal een nieuwe box samen te stellen om de koper te inspireren  met veel producten die ikzelf al gebruik.

Wil je meer weten over de 10 gezonde producten in de box? Klik hier!

docententeam

Docententeam

de specialisten

Docenten opleiding Trainer Hormoonfactor

Tijdens een lezing in 2010 op Curacao ontmoette ik een man waar ik direct een klik mee had: Albert Sonnevelt van Sonnevelt Opleidingen. Ik vertelde hem over het succes van het boek De hormoonfactor en dat ik de aanvraag van clienten niet meer aankon. Albert kwam met het briljante voorstel om mij 'te klonen' en collega's op te leiden zodat op den duur heel Nederland geholpen kon worden met mijn hormoonbalanspogramma. Een jaar later lag de lesmap klaar en kon de eerste klas beginnen.

Op de foto zie je het team waar ik enorm trost op ben. Van link naar rechts: Wendy van Zon, mental coach (lesdag 8), Ronald Smit, personal trainer (lesdag 5), Astrid te Winkel, colonhydrotherapeut (lesdag 3 en 9) en Jacqueline Vogelaar, psychotherapeut (lesdag 7). Samen zorgen we ervoor dat studenten veel kennis over hormonen in relatie tot leefstijl krijgen en dit praktisch in de praktijk toe kunnen passen.

Lees hier meer over de opleiding Trainer Hormoonfactor.

hormoonfactor coaches

Collega's in het land

de hulptroepen

Hormoonfactor coaches

Om door het hele land mensen te kunnen helpen middels het hormoonbalansprogramma werken we samen met ongeveer 100 collega's. Zij hebben allen de opleiding Trainer Hormoonfactor met succes afgerond en nemen de geleerde stof mee in het begeleiden van hun clienten.

De collega's hebben de meest verschillende achtergronden. Van personal trainer tot gewichtsconsulente, mental coach tot orthomoleculair therapeut, schoonheidsspecialiste tot voedingscoach; allen nemen de kennis over hormonen mee in hun advies.

Neem hier een kijkje voor een collega bij jou in de buurt.