remi-walle-86579

Jouw hormoonfactor trainer (1 op 1)

Jouw hormoonfactor trainer (1 op 1)

next-de-hormoonfactor

Gelukkig is er een mooie opleiding tot Hormoonfactor trainer waarin ik collega’s uit het hele land alles leer over hormonen in relatie tot leefstijl. Met een aantal van deze fijne collega’s werk ik samen zodat jij niet meer ver hoef te reizen om tailormade advies/ coaching te krijgen én antwoord op al jouw vragen!

Graag stel ik ze 'hieronder' aan jou voor! De hormooncoach op deze website heeft de opleiding tot Trainer Hormoonfactor bij Sonnevelt Opleidingen positief afgerond. De hormooncoach die opgeleid is, heeft dit vaak gedaan ter aanvulling op haar praktijk als therapeut, diëtist, personal trainer, coach of iets anders in de leefstijladvisering.

Zoek hier een hormooncoach bij jou uit de buurt!

Haren: Christel Leemhuis
Winschoten: Martine Streefkerk

Heerenveen:
→ Mariska de Vries

Paterswolde: Simone Meijer

→ Breda: Ingrid van den Bogaert
Den Bosch:
→ Claudia Vesters
→ Linda van der Rijt
→ Den Dungen: Judith van Uden
→ Drunen: Nina Brands
→ Etten-Leur: Ilse Fortuin
→ Haps: Angelien van den Heuvel
→ Helmond: Meta Bloks
→ Gemonde: Dianne Fransen
→ Middelbeers: Karin de Jong-Priems
→ Oosteind: Loreen Schoner
→ Oosterhout: Regien Theuns
→ Ossendrecht: Jaqueline Vogelaar
→ Oss: Tanja Crabeels
→ Rosmalen: Kiona Weetink
→ Tilburg: Wendy Steygerwalt
→ Veldhoven: Sharon Stöver
→ Waalwijk: Nikky Kivits
→ Waalre: Liesbeth Messing

Dendermonde:Marie-Eveline De Mey
Schoten: Leen Pairon

Amsterdam:
Alette Mulder
→ Denise Hamelijnck
→ Nicky van Kammen
→ Amstelveen: Bob Out
Haarlem:
Marjon Kok
 Sandra van Leeuwen
Heerhugowaard: Tatjana Uzelac
→ Heiloo: Myriam Koning
Hilversum: Sonja van den Akker
→ Hoorn: Tessa Snoek
→ Huizen: Annemieke van Druten
→ Krommenie: Edith van der Swaluw
Medemblik: Bianca de Winter
Nieuw Vennep: Jolanda Bakker-van Elk
→ Uithoorn: Bernadette Blauwhoff
Velsenbroek: Jacqueline Heck
Zandvoort: Esther van Ekeren
Zwaag: Dianne Knoren

→ Almere: Denise Tiebot
→ Lelystad: Annick Adriaansz

Zuid-Holland

Alphen aan de Rijn: Jeannette van der Loo
Barendrecht: Francisca van den Berg
Capelle aan den IJssel: Patricia Seuntjens
Den Haag:
 Brenda van Wegen
→ Sanne Buren
→ Den Hoorn: Nancy van der Zouwen
→ Dordrecht: Monique van der Burgh
→ Gouda: Jolanda Hofman
→ Leiderdorp: Michelle Tans
→ Naaldwijk: Annemiek Boers
Rotterdam:
→ Karen Eykenloof
Patricia ter Bogt
Schiedam: Gerda van Dijk
's-Gravendeel: Saskia Campoy
→ Zevenhuizen: Caroline Zwanenburg
Zwijndrecht:  Werner van den Dungen

Aardenburg: Lieve van Vooren
Arnemuiden: Lisette Heijboer
→ Nieuwdorp: Jacolien Remijn - van Dijke

→ Eijsden: Astrid van Marum
Horst:
Ellen Brummans
Juul Vossen
→ Steyl: Carmen van Deursen
Venlo: Caroline Leinzinger
Voerendaal: Marjon Minartz

Borne: Anouk ter Grote
→ IJsselmuiden: Wilma Huisman
Hengelo:
Astrid Zwart
Sabine Jansen-Perik
→ Zwolle: Edith Martens-Müller

Wat kan een Hormoonfactor trainer voor jou betekenen?

Hormoon analyse

Tijdens het adviesgesprek zullen mijn collega’s een uitgebreide vragenlijst langsgaan om zo erachter te komen welke hormonen uit balans zijn. Met de gegeven adviezen op het gebied van voeding, training én stress kan je vervolgens aan de slag om jouw hormonen in balans te brengen. Veel collega's hebben daarnaast een specialisme en nemen dit mee tijdens het gesprek voor nog beter resultaat. Let op: een bloedtest is in veel gevallen niet nodig.

Voedingsadvies

Voeding is een belangrijke pijler binnen De hormoonfactor. Mijn collega’s kunnen een persoonlijk voedingsadvies geven om jouw hormonen weer in balans te krijgen. Jouw voedingsschema wordt kundig bekeken, van feedback voorzien en gedurende een periode kan je samen met mijn collega jouw doel nastreven en een permanente voedingsaanpassing doen in jouw leefstijl. Vaak in combinatie met een 'supermarkt safari'.

Boodschappencoach

Voor veel mensen is de supermarkt één grote jungle waar men door de bomen het bos niet meer ziet. Want wat is nu echt gezond? Ik heb de 'supermarkt safari' bedacht waarbij ik met de klant door de supermarkt ga en advies geef welke levensmiddelen je beter wel of niet in jouw kar kan leggen. Mijn collega’s weten de trucs van de fabrikant en supermarkt en kunnen je zodoende goed adviseren zodat je na de safari zelf altijd gezond jouw boodschappen kan doen. De rondleiding is een bruikbare aanvulling op het boek 'De boodschappencoach'.

Personal training

Een aantal collega's zijn personal trainer of werken met een fitnesscoach samen. Zelf ben ik al jaren personal trainer en weet hoe belangrijk de wekelijkse contactmomenten met mijn cliënten zijn. Tijdens het sporten draait het namelijk niet alleen om je conditie te verbeteren, spieren te kweken of af te vallen. Veel belangrijker zijn de gesprekken tijdens de training waar jouw 'leefstijl' week besproken wordt, direct je schema aangepast kan worden én continue aandacht is voor het werken aan je positieve mindset/ gedragsverandering.

Coaching

Iedere collega op deze pagina is in staat om jou gedurende een bepaalde periode te begeleiden naar blijvende gedragsverandering. Het is een lastig maar mooi proces. Samen met mijn collega kies je een bepaald traject, een traject dat bij jou past en waar jij behoefte aan hebt. Gedurende een korte of lange periode, face to face of online, met of zonder personal training....alles is mogelijk. Zowel voeding, beweging en ontspanning worden meegenomen tijdens de coaching zodat je jouw hele leefstijl aanpast.

LET OP!

  1. Vergoeding verzekeraar: op de website van onze collega’s kan je zien welke accreditatie zij hebben. De mogelijkheid bestaat dat de afgenomen diensten vergoed worden. Dit kan je met onze collega’s bespreken.
  2. Mocht je ons logo of claim ‘Hormoonfactor trainer’ of 'Hormooncoach' op andere websites tegenkomen dan van onze collega’s, dan bestaat de kans dat zij niet door mij opgeleid zijn.
  3. Heb jij een negatieve ervaring met mijn collega’s? Stuur dan een mail naar  info@dehormoonfactor.nl Wij zijn blij met jouw feedback!
  4. Wil je eerst meer weten over de opleiding Hormoonfactor Trainer? Klik dan hier. Sonnevelt Opleidingen bestaat reeds 25 jaar waarvan het in de afgelopen 10 jaar 3x tot beste opleider van Nederland gekozen is.