Lesdag 10 van dé opleiding over hormonen

Auteur: Ir. Ralph Moorman | Reacties:

hormooncoach lesdag 10

Tijdens lesdag 10 van de opleiding hormooncoach / trainer maak je het examen. Een goed moment om te zien of je de geleerde stof beheerst.

Het examen bestaat uit 2 delen:

  • Gedurende 1,5 uur heb je de tijd voor het maken van 60 multiple choice vragen. Tijdens de MC vragen kan je kiezen uit antwoorden A,B,C,D. De vragen gaan over de content van hoofdstuk 1 t/m 8 van de lesmap.
  • Gedurende 2,5 uur heb je de tijd voor het uitschrijven van 8 praktijk casussen / open vragen. Over ieder hoofdstuk gaat 1 casus / open vraag.

Haal je 2 voldoendes dan ben je geslaagd. Heb je voor 1 onderdeel een onvoldoende dan hoef je alleen dat onderdeel te herkansen.

-> Terug naar het overzicht van de opleiding hormooncoach

-> Aanmelden bij Sonnevelt Opleidingen

Deel de blog op:

Over de schrijver

Ir. Ralph Moorman is ingenieur levensmiddelentechnologie en specialist op het gebied van voeding en hormonen. Op de Wageningen Universiteit heeft hij veel geleerd over voeding en zich vervolgens verdiept in de relatie van voeding tot ons hormoonsysteem. Moorman zelf geeft leefstijladvies omtrent zijn vakgebied en werkt samen met endocrinologen en andere artsen om tot het beste resultaat te komen. Hij schreef 3 boeken over dit onderwerp en is daarnaast docent bij de opleiding Trainer Hormoonfactor.

hormonen in balans e-book

Gratis e-book!

Maar liefst 69 pagina's: + hormoon test + 18 lekkere recepten + 10 gezonde dagschema's (tevens aanmelding voor mijn nieuwsbrief).

Door mij aan te melden geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in onze privacy verklaring

Your data is safe with us

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties