Tijdens de cursus tot boodschappencoach leer jij de enige echte supermarktsafari!

Vruchtendrank waar nauwelijks een vrucht aan te pas is gekomen, ‘light-producten’ waar je dik van wordt, saus met schadelijke toevoegingen: de supermarkt ligt vol levensmiddelen die de gezondheid kunnen schaden. De informatie op de etiketten is vaak regelrecht misleidend. Gelukkig zijn er ook gezonde, schone en ‘eerlijke’ producten in de schappen te vinden – als je weet waar je op moet letten. In het boek De boodschappencoach – Het beste uit de supermarkt, vertel ik hoe je producten van goede kwaliteit herkent tussen al het ongezonde fabrieksvoedsel.
Tijdens deze cursus gaan we veel verder qua informatie en coachen zodat jij jouw klant nog beter kan helpen aan een gezond gewicht en meer energie! 
op supermarktsafari

Een boodschappencoach:

  • Ontwikkelt kennis, vaardigheden en technieken om zijn/haar cliënten op een professionele wijze te begeleiden in de supermarkt.
  • Is in staat om zijn/haar client te enthousiasmeren en op een unieke, praktische wijze aan te zetten tot gedragsverandering in de supermarkt.
  • Kan uitleg geven wat voor goede en slechte eigenschappen een product uit de supermarkt heeft, hoe producenten en supermarkten mensen verleiden én waarom sommige levensmiddelen gezond én ongezond zijn voor je gezondheid.