De feestdagencoach

Auteur: Ir. Ralph Moorman

feestdagencoach

Download hier het [e-book De Feestdagencoach] en stuur de gids door naar je klanten, vrienden en familie! Je mag de gids ook gratis op je eigen website aanbieden. Op naar een gezond 2023!

Tijdens de feestdagen staat genieten voorop!

Download hier het: e-book De Feestdagencoach

We willen lekker eten en de kinderen verwennen. Daarom is er juist in de laatste maand van het jaar voor de levensmiddelenindustrie veel geld te verdienen. Daarbij staat nog meer dan anders niet onze gezondheid voorop, maar het laten rinkelen van de kassa. Met briljante reclamecampagnes en uitgekiende verpakkingen worden we verleid zo veel mogelijk levensmiddelen in te slaan en meer te eten dan goed voor ons is.

Het traditionele snoepgoed wordt met behulp van chemische toevoegingen, zware bewerkingen en kleurstoffen zo ‘ontworpen’ dat het naar alsmaar méér smaakt, zodat we snel opnieuw naar de winkel rennen.

De productiekosten worden, vaak ten koste van de kwaliteit, laag gehouden:

  • Zo wordt bij het maken van speculaas en pepernoten vaak voor bakprocessen gekozen waarbij onnodig veel schadelijke stoffen ontstaan.
  • Veel snoepgoed bevat riskante kleurstoffen, omdat veilige alternatieven duurder zijn.
  • Om de prijs van wild laag te houden, komen de meeste konijnen, eenden en herten uit de stallen van de bio-industrie. Daardoor bevat het vlees onnodig veel ongezond vet en mogelijk restjes van antibiotica.

De Feestdagencoach is de december editie van de bestseller De Boodschappencoach”.

Gelukkig liggen er ook fantastische producten in de schappen. Lekker, betaalbaar én gezond. Ja, een banketstaaf zal altijd veel suiker bevatten en een oliebol hoort te glimmen van het vet, maar ook dan kan een slimme productkeuze een wereld van verschil betekenen voor uw gezondheid en gewicht.

Bewuster boodschappen doen betekent:

  • Minder snel aankomen
  • Het lichaam minder belasten
  • Lekker lang jong en gezond blijven!

Ondertussen blijft maat houden natuurlijk het devies. Neem deze gids mee naar de winkel en geniet verantwoord – en zonder schuldgevoel! – van de gezelligste maand van het jaar.

Prettige feestmaand!

Download: De feestdagencoach

feestdagencoach

Over de schrijver

Ir. Ralph Moorman is ingenieur levensmiddelentechnologie en specialist op het gebied van voeding en hormonen. Op de Wageningen Universiteit heeft hij veel geleerd over voeding en zich vervolgens verdiept in de relatie van voeding tot ons hormoonsysteem. Moorman zelf geeft leefstijladvies omtrent zijn vakgebied en werkt samen met endocrinologen en andere artsen om tot het beste resultaat te komen. Hij schreef 3 boeken over dit onderwerp en is daarnaast docent bij de opleiding Trainer Hormoonfactor.

hormonen in balans e-book

Gratis e-book!

Maar liefst 69 pagina's: + hormoon test + 18 lekkere recepten + 10 gezonde dagschema's (tevens aanmelding voor mijn nieuwsbrief).

Door mij aan te melden geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in onze privacy verklaring

Your data is safe with us

Abonneer
Laat het weten als er
16 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties