Opleiding Trainer Hormoonfactor

Dit is het product waar ik het meest trots op ben. In samenwerking met Sonnevelt Opleidingen heb ik de opleiding tot Hormoonfactorcoach ontwikkeld. In 10 dagen leer ik jou samen met mijn docententeam hoe je een cliënt kunt coachen met behulp van de Hormoonfactor aanpak.

Je kunt deze opleiding volgen om:

  • een gecertificeerde Hormoonfactorcoach te worden
  • als arts, therapeut of coach een unieke nieuwe methode in te kunnen zetten
  • of gewoon als gepassioneerde particulier nog veel meer hormonale kennis te vergaren dan in de Hormoonfactor boeken staat.

In deze opleiding ontwikkel je kennis, vaardigheden en technieken om cliënten op een professionele wijze te begeleiden. Daarnaast krijg je inzicht in de wisselwerking tussen hormonen en de drie pijlers van het programma: voeding, training, en stress. Ook leer je om een individueel multidisciplinair behandelplan op te stellen, én ben je in staat om cliënten te begeleiden, stimuleren en motiveren met als doel: Minder hormonale klachten, meer energie en nog een mooi lijf ook.

Lesdagen
Les 1 Ralph MoormanHormonen en fysiologie algemeen
Les 2 Ralph MoormanSymptomen, diagnose, oorzaak en remedie hormonale disbalansen
Les 3 Astrid te WinkelSpijsvertering, de basis van een gezonde levensstijl
Les 4 Ralph MoormanHormonen en voeding
Les 5 Ronald SmitHormonen en training
Les 6 Ralph MoormanProtocollen voor het behandelen van gezondheidsproblemen
Les 7 Jacqueline VogelaarVoeding en psychologie -> eetgedrag
Les 8 Wendy van ZonCoachen naar gedragsverandering
Les 9 Astrid te WinkelHerhaling basis van hormonen/spijsvertering + mogelijkheid tot vragen
Les 10 ExaminatorExamen

 

Kijk voor meer informatie op de website van Sonnevelt Opleidingen of neem contact op via info@sonneveltopleidingen.nl / 0418-515782.

Datum: Bekijk hier de 6 momenten per jaar 
Tijd: 09.30 tot 16.30 uur
Locatie: HC Hoenderdaal, Hoendersteeg 7, 3972 NA Driebergen-Rijsenburg (gratis parkeren, makkelijk te bereiken met OV)
Prijs: Bekijk hier de prijs en voordelen
Docenten: Ralph Moorman, Astrid te Winkel, Ronald Smit, Jacqueline Vogelaar, Wendy van Zon
Voor wie: Deze dag is voor mensen die werken in de gezondheids-/leefstijlbranche en die meer willen weten over de invloed van levensstijl op hormonen en over het hormoonstelsel zelf. Denk hierbij aan orthomoleculaire therapeuten, natuurgeneeskundigen, diëtisten, personal trainers, leefstijlcoaches, mental coaches, stresscounselors.
Aantal personen: Maximaal 30 deelnemers
Per 1 september 2016 is de opleidingen Trainer Hormoonfactor (20 EC punten) op HBO-niveau geaccrediteerd.

 

beste opleider sonnevelt

Sonnevelt hormoonfactor

 

 

Student Carolien van de Kamp: “Ik heb lang met mijn uiterlijke onzekerheden rondgelopen. Een chronische huidziekte en google kwamen uit bij Ralph Moorman. De opleiding Trainer hormoonfactor leek mij geschikt om te volgen zodat ik het disfunctioneren van mijn lichaam beter zou gaan begrijpen. Wat ik nooit had kunnen voorzien was het enorme enthousiasme waarmee de verschillende docenten voor de klas staan. De deskundigheid, moeilijkheid en expertise die aan deze opleiding vaststaan en als laatste de magische klas, waar ik twee jaar na dato nog zo’n goed contact mee heb. De collega’s staan voor je klaar, vullen aan en leggen uit.”

Bekijk hier de testimonial van Pieter van Beekveld

Student Leen Pairon: “De opleiding Trainer Hormoonfactor loste mijn verwachtingen ruimschoots in. Ik vond het interessant dat er naast de theorie rond het hormonale systeem en de hormoonfactor voeding ook aandacht was voor training, coaching naar gedragsverandering, spijsvertering en zelfs de psychologie van het eetgedrag. Bovendien slaagden de docenten erin om de leerstof toegankelijk te maken en op een boeiende manier over te brengen. Het is best een pittige opleiding. De leerstof is uitgebreid en het niveau is hoog, dus het vraagt wat inzet om dat alles binnen die tijdspanne van enkele maanden te beheersen. Maar je expertise gaat er zo in korte tijd wel sterk op vooruit en je bent meteen klaar om het in de praktijk te gaan toepassen.”

Bekijk hier de testimonial van Annelies Aarts

Wordpress content guard plugin