Trainer Hormoonfactor team

Review: Trainer Hormoonfactor team, bedankt!

Auteur: Hormoonfactor

Brief aan het Trainer Hormoonfactor team

Hallo Ralph,

Hartelijk dank aan het hele Trainer Hormoonfactor team voor de vakkundige colleges in Driebergen. Het was ook een hele leuke en betrokken groep waar ik deel van mocht uitmaken.

Ik had me vorig jaar ingeschreven bij Sonnevelt met de bedoeling mijn kennis wat te verbreden om te bezien of ik mijn eigen gezonde leefstijl (sinds 2009 en inmiddels zo’n 18 kg lichter) op een aantal punten nog kan aanpassen of verbeteren door meer op de hormoonbalans te focussen (is inderdaad het geval heb ik ontdekt).

Nu heb ik totaal geen zorg- of medische achtergrond, kom uit de wereld van de techniek. Voor mij was het dus een heel nieuwe materie! Ik was een een vreemde eend in de bijt tussen de personal trainers, stresscounselers, etc. maar dat maakte het juist interessant.

De eerste lesdag voelde vrij pittig. Gelukkig bleek na afloop de hele groep zo te hebben ervaren dus dat was wel weer geruststellend. Naarmate de opleiding vorderde voelde ik me steeds meer betrokken en nu ik het examen succesvol heb afgerond, vind ik het zonde om niet meer met mijn opgedane kennis te gaan doen.

Er is me al gevraagd of ik een idee heb om in de regio Papendrecht te helpen bij gezondheidsprogramma’s binnen bedrijven t.b.v. verbeterde duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Hiervoor zoeken ze nog iemand met een vakopleiding op dat terrein. De visie achter de hormoonbalans theorie en resultaten die hiermee geboekt worden spreekt hen in ieder geval erg aan. Ik kan niet wachten om deze mensen te gaan helpen!

Mijn eerste cliënt is ook al een feit: een mevrouw van 55 jaar met slaapstoornis. Ze let inmiddels op haar voeding en meldde dat het steeds beter gaat. Ze wilt verder begeleid worden omdat na alles wat ze tot nu toe geprobeerd had, ze eindelijk positief resultaat merkt!

Al met al: het geleerde mag ik als snel in de praktijk brengen en dat maakt mij een blij persoon!

Teus Vink

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Over de schrijver

Dit zijn ingezonden teksten geschreven door cliënten, volgers of recensisten ter inspiratie en verduidelijking van het concept 'de hormoonfactor'.

hormonen in balans e-book

Gratis e-book!

Maar liefst 69 pagina's: + hormoon test + 18 lekkere recepten + 10 gezonde dagschema's (tevens aanmelding voor mijn nieuwsbrief).

Door mij aan te melden geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in onze privacy verklaring

Your data is safe with us