Recensie hormoonfactor opleiding

Recensie hormoonfactor opleiding

Recensie hormoonfactor opleiding

Sinds mijn pubertijd heb ik problemen met mijn gewicht en heb ik vermoeidheidsklachten. In de loop der jaren zijn daar verschillende klachten bij gekomen zoals slecht (of niet) slapen, haaruitval, acné, niet stressbestendig zijn, etc.

Mijn zoektocht

In mijn zoektocht naar een oplossing heb ik eerst de opleiding Gewichtsconsulente gevolgd in de hoop meer inzicht te krijgen in wat nu echt gezonde voeding is en om meer kennis te krijgen over verantwoord afvallen. Ik had mijn passie gevonden en begeleid nu zelf als voeding- en gewichtscoach mensen naar een gezond gewicht.

Echter, ondanks dat ik heel gezond at (dacht ik) en ik minstens vijf keer per week intensief sportte bleef ik problemen houden met mijn gewicht en verergerden ook mijn andere klachten.

Tot ik las over De hormoonfactor en alle puzzelstukjes op hun plek vielen. Nadat ik eerst de boeken van Ralph Moorman had gelezen wist ik het zeker, deze hormoonfactor opleiding wil ik gaan doen. Niet alleen voor mezelf, maar ook om andere mensen te helpen.

Pluspunten van de opleiding

Ik ben eerst naar de open dag van Sonnevelt geweest en heb daar naar Ralph Moorman geluisterd en toen voelde het al heel goed, wat een prettige sfeer. In oktober ben ik met de opleiding begonnen en dit viel mij op:

  • Bijzonder prettige sfeer
  • Enthousiaste manier van lesgegeven
  • Verschillende docenten met ieder hun expertise
  • Veel voorbeelden uit de praktijk
  • Veel interactie tussen mij als leerling en de docent maar ook tussen mij en de andere leerlingen
  • Leren door te doen en te ervaren
  • Ik voelde mij geen nummer
  • Ik heb ook nog hele leuke mensen ontmoet.

Inmiddels mag ik mezelf Trainer Hormoonfactor noemen en kan ik niet wachten om met mijn opgedane kennis aan de slag te gaan. Ik eet en leef zelf sinds een half jaar vrijwel Hormoonfactor-proof en merk dat mijn klachten verminderen en dat het steeds beter met me gaat.

Annemieke van Druten

(2stemmen, gemiddeld: 3,50 van de 5)

Laden...

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sharon
5 jaren geleden

Wat een leuke blog Annemieke!

hormonen in balans e-book

Gratis e-book!

Maar liefst 69 pagina's: + hormoon test + 18 lekkere recepten + 10 gezonde dagschema's (tevens aanmelding voor mijn nieuwsbrief).

Door mij aan te melden geef ik toestemming om mij de nieuwsbrief te sturen + mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in onze privacy verklaring

Your data is safe with us