review hormoonfactor opleiding

Review Hormoonfactor Opleiding

Auteur: Hormoonfactor

Review hormoonfactor opleiding:

Na jaren lang “nee” en “kan niet” gehoord te hebben bij de artsen wanneer ik het onderwerp verstoorde hormoonbalans ter sprake bracht, ben ik zelf op zoek gegaan naar boeken en informatie. Eerst wat boeken uit Amerika maar in Nederland kun je natuurlijk niet om Ralph Moorman heen als het gaat om hormonen.

Na zijn boeken gelezen te hebben, besloot ik dat ik hier meer mee wilde doen dan alleen voor mezelf dus ik besloot me in te schrijven voor de opleiding bij Sonnevelt opleidingen. Ik was er erg vroeg bij dus ik moest een half jaar wachten. Gedurende dat half jaar kwam Ralph Moorman ook nog met zijn nieuwe boek, Hormoonbalans voor vrouwen. Dat las ik nog net voordat de opleiding startte en het sterkte me alleen maar meer in mijn gemaakt keuze.

Dag 1 en 2

De eerste twee dagen van de opleiding waren helemaal te gek! Voor mij viel alles recht op zijn plaats. Het waren twee hele intensieve dagen waar je ook Ralph beter leert kennen. Hij dompelt je compleet onder in de wereld van hormonen en na deze twee dagen, kun je nooit meer op dezelfde manier naar klachtjes kijken! Iedereen om je heen wordt een wandelende case!

Dag 3

Na de eerste twee dagen neemt Astrid te Winkel je mee in de wereld van de darm en ook daar leer je enorm veel over verbanden tussen voeding en klachten. Hierna wil je ook vast nog een darmopleiding gaan doen want daar valt zo enorm veel succes te behalen!

Dag 4

Ralph als levensmiddelentechnoloog die over levensmiddelen spreekt & Ralph als hormoonkenner die over voeding in relatie tot hormonen spreekt. Erg leuk!

Dag 5

Vervolgens komt Ronald Smit om je te laten zien en ook voelen hoe een training gaat die je hormonen dusdanig uit balans brengt, dat je lichaam herstel gaat inzetten en daarmee je spieren zult vergroten.

Dag 6

Tussendoor komt Ralph nog een dag om je te trainen in het behandelen van een case. Waar let je nu op, waar kijk je naar en hoe lees je nu eigenlijk tussen de regels door zodat je niet direct beland in het vinden van een oplossing zonder echt gekeken te hebben naar het probleem?

Dag 7

Daarna volgt een dag met Jacqueline Vogelaar zodat je ook de psychische kant van eten, eetgedrag, voeding en eventuele problemen leert kennen. Heel belangrijk om ook hiermee aan de slag te gaan want er geldt altijd een drieluik, voeding – psyche – beweging.

Dag 8

Als laatste sluit Wendy van Zon aan en zij neemt je op geheel eigen en bezielende wijze, mee in de wereld van coachen! Want nu je alles zo’n beetje weet van hormonen, beweging en psyche, wil je natuurlijk ook graag weten hoe je als coach aan de slag kunt gaan om ook echt resultaat te bereiken met je cliënten.

“Alle docenten zijn zeer bevlogen en een specialist in hun vakgebied. Dat maakt de opleiding zo bijzonder. Na deze opleiding ben je in staat om aan de slag te gaan als volwaardige Trainer Hormoonfactor.”

Sharon Stöver

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Over de schrijver

Dit zijn ingezonden teksten geschreven door cliënten, volgers of recensisten ter inspiratie en verduidelijking van het concept 'de hormoonfactor'.

hormonen in balans e-book

Gratis e-book!

Maar liefst 69 pagina's: + hormoon test + 18 lekkere recepten + 10 gezonde dagschema's (tevens aanmelding voor mijn nieuwsbrief).

Door mij aan te melden geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in onze privacy verklaring

Your data is safe with us