maaltijdbox ekomenu

EkoMenu

Ekomenu, nu ook inspired by Ralph Moorman!

Samenwerking met Ekomenu

Mijn missie heeft twee speerpunten.

 1. Aan de ene kant wil ik als gezondheidscoach mensen inspireren tot het volgen van een gezonde leefstijl middels het Hormoonfactorconcept.
 2. Aan de andere kant wil ik het als ingenieur levensmiddelentechnologie makkelijker maken om deze leefstijl vol te houden door mee te werken aan gezonde oplossingen binnen supermarkten en online in een wereld vol verleiding tot ongezond gedrag.

Met andere woorden wil ik de mens weerbaarder maken en de vitaliteit ondermijnende omgeving zwakker.

ekomenu

Gebruiksvriendelijk en betaalbaar

Ik ben erg blij met de samenwerking met Ekomenu waarbij ik eigenlijk beide speerpunten tegelijk mee kan pakken. Het is een zeer gebruiksvriendelijke en betaalbare manier om de biologische gluten- lactose- en caseïnevrije ingrediënten van de hormoonfactorproof maaltijden thuis te laten bezorgen. Bovendien word je iedere week geïnspireerd om heerlijke gezonde recepten in een handomdraai te bereiden.

Ekomenu voorkomt ook dat je thuis komt met een boodschappentas vol met ongezonde impulsaankopen na een supermarktronde vol verleiding en misleiding. Het is een multifunctioneel concept dus dat naadloos aansluit bij de hormoonfactor leefstijl.

De kosten, proefbox en korting

 • Kosten: je kunt Mijn Persoonlijk Menu al bestellen vanaf € 4,70 per maaltijd per persoon. Hoe meer maaltijden je kiest, hoe voordeliger.
 • Proefbox: je kunt voor een schappelijke prijs kennismaken met een gluten- en lactosevrije box via: https://www.ekomenu.nl/gluten-lactosevrij-menu
 • Korting: volgers van de hormoonfactor mag ik een korting van 25% aanbieden. Bestel dan wel via deze url -> www.ekomenu.nl/korting!

Hoe werkt het concept?

 1. Ga naar: https://www.ekomenu.nl/maaltijdbox/gluten-lactosevrij en klik op: kies je recepten. Wil je direct gebruikmaken van de 25% korting? Klik dan hier -> www.ekomenu.nl/korting!
 2. Selecteer de leefstijl: glutenvrij / lactosevrij
 3. Kies het aantal personen en maaltijden
 4. Kies je gewenste maaltijden
 5. Bevestig je bestelling
 6. Check of de korting er af is
 7. Ga naar kassa en voltooi de bestelling

ekomenu maaltijdbox

De voordelen op een rij

 • Er is keus uit maximaal 20 recepten waarvan de helft plantaardig en vegan en de meeste maaltijden staan binnen 30 minuten op tafel.
 • De levering aan huis in Nederland vindt plaats op vrijdag, zaterdag, zondag of maandag. je kunt jouw maaltijdbox ook afhalen bij 100 Ekoplaza afhaalpunten.
 • Ekomenu werkt met een flexibel lidmaatschap. Je kunt wekelijks pauzeren in je kalender of je lidmaatschap opzeggen (inloggen via je account).
 • Per maaltijd heb je alle ingrediënten in 1 zak.
 • De lijn voldoet aan de ‘Inspired by Ralph Moorman’ criteria: glutenvrij, biologisch, minimaal bewerkt, veel voedingswaarde, geen lactose en melkeiwit, vezelrijk, goede verzadigingswaarde, zo min mogelijk (onnatuurlijke) additieven en hulpstoffen.

Heb je vragen?

Stel deze hieronder en ik help je graag. Je kan ook altijd contact opnemen met de klantenservice van Ekomenu op telefoonnummer 020-2352140 en mail info@ekomenu.nl

Ir. Ralph Moorman

(5stemmen, gemiddeld: 4,40 van de 5)

Loading...

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op

gratis hormoontest

Gratis test!

Meld je aan voor de zelftest en kijk welke hormonen bij jou uit balans zijn. 

-> Meld je aan

Direct aan de slag

Wij stappen in op de plek waar jij op dit moment staat. Zelf aan de slag met onze boeken? Online begeleiding van ons? Of liever 1 op 1 afspreken met een collega van Ralph in de buurt?

-> Bekijk onze producten

opleiding trainer hormoonfactor

Opleiding Trainer Hormoonfactor

Wil jij in 10 dagen alles weten over hormonen en hoe je het hormoonsysteem kan beïnvloeden met leefstijlaanpassingen?

-> Lees hier meer

Gezonder ontbijten? Haal het glutenvrije broodje van YAM!

YAM desem

Gezonde kant en klaar maaltijden? Probeer het met KOOC!

kooc

Mijn favoriete producten met korting? Probeer JouwBox!

jouwbox