EkoMenu

Auteur: Ir. Ralph Moorman | Reacties:

maaltijdbox ekomenu

Ekemenu; een mooi concept

Mijn missie heeft twee speerpunten. Aan de ene kant wil ik als gezondheidscoach mensen inspireren tot het volgen van een gezonde leefstijl middels het hormoonfactorconcept. Aan de andere kant wil ik het als ingenieur levensmiddelentechnologie makkelijker maken om deze leefstijl vol te houden door mee te werken aan gezonde oplossingen binnen supermarkten en online in een wereld vol verleiding tot ongezond gedrag.

Met andere woorden wil ik de mens weerbaarder maken en de vitaliteit ondermijnende omgeving zwakker.

ekomenu

Gebruiksvriendelijk en betaalbaar

Ik ben erg blij met Ekomenu. Het is een zeer gebruiksvriendelijke en betaalbare manier om de biologische gluten- lactose- en caseïnevrije ingrediënten van de hormoonfactorproof maaltijden thuis te laten bezorgen. Bovendien word je iedere week geïnspireerd om heerlijke gezonde recepten in een handomdraai te bereiden.

Ekomenu voorkomt ook dat je thuis komt met een boodschappentas vol met ongezonde impulsaankopen na een supermarktronde vol verleiding en misleiding. Het is een multifunctioneel concept dus dat naadloos aansluit bij de hormoonfactor leefstijl.

Ga naar www.ekomenu.nl en lees het bestelproces even rustig door.

Ellen is voedingscoach en Trainer Hormoonfactor en is lid van Ekomenu geworden omdat het zorgt voor gemak, variatie en het goedkoper is dan zelf biologisch boodschappen doen. Ook verwijst ze haar cliënten naar Ekomenu. De verantwoorde recepten zijn handig ter inspiratie, je bent verzekerd van gezond en lekker eten waardoor het helpt bij de eerste stappen naar gezond leven.

De kosten

Je kunt Mijn Persoonlijk Menu al bestellen vanaf € 4,70 per maaltijd per persoon. Hoe meer maaltijden je kiest, hoe voordeliger.

Lucien werd 17 jaar geleden gediagnosticeerd met diabetes type 2. Tien jaar lang heeft hij insuline gespoten bij iedere maaltijd. Totdat hij 7 jaar geleden zijn voedingspatroon radicaal omgooide. Nu is hij ruim twintig kilo afgevallen, heeft hij zijn diabetes omgekeerd en voelt hij zich top.

ekomenu maaltijdbox

Wat zijn de voordelen?

  • Er is keus uit maximaal 20 recepten waarvan de helft plantaardig en vegan en de meeste maaltijden staan binnen 30 minuten op tafel.
  • De levering aan huis in Nederland vindt plaats op vrijdag, zaterdag, zondag of maandag. je kunt jouw maaltijdbox ook afhalen bij 100 Ekoplaza afhaalpunten.
  • Ekomenu werkt met een flexibel lidmaatschap. Je kunt wekelijks pauzeren in je kalender of je lidmaatschap opzeggen (inloggen via je account).
  • Per maaltijd heb je alle ingrediënten in 1 zak.
  • De lijn voldoet aan de ‘Inspired by Ralph Moorman’ criteria: glutenvrij, biologisch, minimaal bewerkt, veel voedingswaarde, geen lactose en melkeiwit, vezelrijk, goede verzadigingswaarde, zo min mogelijk (onnatuurlijke) additieven en hulpstoffen.

Jack Stroeken, directeur Ekomenu: “Ieder mens is anders en iedereen verdient een gezonde leefstijl. Met onze 13 leefstijlen maken we gezond eten voor iedereen toegankelijk.

Ekomenu staat voor: ‘Gezond een makkelijk gemaakt’. Hierin zijn wij ook echt uniek in maaltijdboxen land. Onze maaltijden zijn 100% gezond volgens de meest recente gezondheidsrichtlijnen. Daarnaast gaan wij een stapje verder en focussen we op pure, onbewerkte voeding met een hoofdrol voor biologische producten van het seizoen. Zo heb je niet alleen een positieve impact op je eigen gezondheid, maar ook op de planeet. Maar in de jungle van de supermarkt is het niet altijd even makkelijk om goede keuzes te maken. Ekomenu maakt het makkelijk door jouw gezonde maaltijdbox aan huis te leveren.”

Heb je vragen?

Stel deze hieronder en ik help je graag. Je kan ook altijd contact opnemen met de klantenservice van Ekomenu op telefoonnummer 020-2352140 en mail info@ekomenu.nl

Deel de blog op:

Over de schrijver

Ir. Ralph Moorman is ingenieur levensmiddelentechnologie en specialist op het gebied van voeding en hormonen. Op de Wageningen Universiteit heeft hij veel geleerd over voeding en zich vervolgens verdiept in de relatie van voeding tot ons hormoonsysteem. Moorman zelf geeft leefstijladvies omtrent zijn vakgebied en werkt samen met endocrinologen en andere artsen om tot het beste resultaat te komen. Hij schreef 3 boeken over dit onderwerp en is daarnaast docent bij de opleiding Trainer Hormoonfactor.

hormonen in balans e-book

Gratis e-book!

Maar liefst 69 pagina's: + hormoon test + 18 lekkere recepten + 10 gezonde dagschema's (tevens aanmelding voor mijn nieuwsbrief).

Door mij aan te melden geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in onze privacy verklaring

Your data is safe with us

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties