hormoonfactor ervaringen

Baarmoederhalskanker

Debbie Algoe-Swart: “Dat het inmiddels zo goed gaat dat ik niet meer onder controle van de gynaecoloog hoef te blijven en dat hoofdstuk kan afsluiten!”

De opleiding
Ik wil jou en je team via deze weg hartelijk bedanken voor de mooie opleiding en kennis wat jullie met alle passie delen. Voor mij was de opleiding ‘een reis’: ene keer inspirerend, dan weer motiverend, dan weer confronterend. Al met al een hele mooie ervaring. Vooral aan het einde van de opleiding ga je de connecties zien tussen alle hormonen en leefstijl factoren, en de kennis gaat echt indalen. Het heeft me veel (toekomst)perspectief geboden.

Baarmoederhalskanker
Persoonlijk ben ik ontzettend blij omdat ik na een lisexcisie (het was 1 voor 12 met baarmoederhalskanker), last bleef houden van disfunctioneel bloedverlies en daardoor een baarmoederverwijdering op de agenda stond. Ik vroeg de gynaecoloog een halfjaar bedenktijd, en ben in dat half jaar ben ik een Hormoon Factor Trainer tegen gekomen. Zij gaf mij enkele tips en leerde mij voor het eerst wat oestrogeen dominantie was. Kleine veranderingen met een groot resultaat en dat smaakte naar meer. Een tijdje later kon ik zelf met de opleiding starten. Mijn grootste winst is naast meer energie en het verdwijnen van mijn eczeem, dat het inmiddels zo goed gaat dat ik niet meer onder controle van de gynaecoloog hoef te blijven en dat hoofdstuk kan afsluiten!

Bedankt!
Groet van Debbie (groep 1 opleiding, 2017)

(5stemmen, gemiddeld: 4,40 van de 5)

Loading...

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op

gratis hormoontest

Gratis test!

Meld je aan voor de zelftest en kijk welke hormonen bij jou uit balans zijn. 

-> Meld je aan

Direct aan de slag

Wij stappen in op de plek waar jij op dit moment staat. Zelf aan de slag met onze boeken? Online begeleiding van ons? Of liever 1 op 1 afspreken met een collega van Ralph in de buurt?

-> Bekijk onze producten

opleiding trainer hormoonfactor

Opleiding Trainer Hormoonfactor

Wil jij in 10 dagen alles weten over hormonen en hoe je het hormoonsysteem kan beïnvloeden met leefstijlaanpassingen?

-> Lees hier meer

Gezonder ontbijten? Haal het glutenvrije broodje van YAM!

YAM desem

Gezonde kant en klaar maaltijden? Probeer het met KOOC!

kooc

Mijn favoriete producten met korting? Probeer JouwBox!

jouwbox