Partners / Samenwerking

De hormoonfactor werkt op verschillende vlakken werken we samen met andere, specialistische partijen. Hier vind je een overzicht van onze partners.

 

partners / samenwerking

De opleiding Trainer Hormoonfactor is ondergebracht bij Sonnevelt Opleidingen, een erkend opleidingsinstituut die de opleiding optimaal presenteert en faciliteert.

 

Partners / samenwerking

Op de achtergrond helpt Ralph mee aan de missie van Lili en Wilfred Genee. Hun missie is om kinderen én de ouders te motiveren om gezonder te eten. Dit doen zij onder de naam Vullen of Voeden.

 

 

Partners / samenwerking

Ralph werkt op de achtergrond samen met James & Laurentine, de oprichters van Food Matters. Ook is Ralph actief op de website van Food Matters als dé hormoonspecialist (The Hormonefactor) en levensmiddelentechnoloog.

 

benVitaal

Vitaliteitsplannen voor bedrijven opzetten en coördineren is een vak apart. Daardoor werkt Ralph samen met benVitaal. benVitaal organiseert en Ralph wordt vakinhoudelijk ingezet.

yam desem

YAM desem is 1 van de 5 broden van YAM; het glutenvrij merk van Nederland. YAM bakt en distribueert het “Inspired by Ralph Moorman” brood.

 

hormoonfactor trainer

Gezien Ralph zelf geen consulten meer geeft verwijst hij geïnteresseerden door naar een aantal door hem opgeleide collega’s/ Hormoonfactor Trainers verspreid over de Benelux.

Partners / Samenwerking Ralph Moorman

Wordpress content guard plugin