Trainer/ coach Jacqueline Heck

JH Lifestyle & hormones
Jacqueline Heck 
Johanna Naberstraat 15 
1991 TG Velserbroek

www.jhhormonen.nl 
jhhormonen@gmail.com
06-22319050 

Hormooncoach en -trainer, Sportmasseur, Orthomoleculair Adviseur (OAB) en Access bars behandelaar

Mijn naam is Jacqueline Heck en ik werk als Hormooncoach en -trainer, (sport) masseur en ik geef Access Bars behandelingen.

Ik help vrouwen zoals jij bij het zoeken naar oplossingen voor klachten van bijvoorbeeld de overgang, migraine of andere hormonale disbalansen waardoor jij jezelf niet lekker in je vel voelt of waardoor je aankomt op plekken waar je eerder geen last van had.

Na de opleidingen tot Orthomoleculair basis adviseur en Trainer Hormoon Factor ben ik mijn eigen praktijk gestart. Voor mijn klanten maak ik graag een praktische vertaalslag naar een gezond(er) leven op een gemakkelijke manier waarbij het belangrijk is dat je jezelf ook lekker voelt!

Door mijn eigen ervaringen help ik graag vrouwen bij het in balans brengen van hun hormonen door het bereiken van hun optimale vitaliteit en vaak is het gevolg dan ook het ideale gewicht. Dit bereiken we door een uitgebreid leefstijladvies volgens de richtlijnen van de Hormoonfactor. Voor mij betekent vitaal zijn dat je lekker in je vel zit en voldoende energie hebt om de dingen te doen waar je blij van wordt. Daarom focus ik mij niet alleen op voeding, maar spelen ook andere belangrijke factoren zoals stress, slaap en beweging een rol in mijn consulten.

Samen kijken we naar wat voor jou de juiste stappen zijn bij het in balans brengen van jouw hormonen waardoor jij je fijner gaat voelen en lichamelijke ongemakken/klachten op een natuurlijke verminderen!

Massage
Een mooie aanvulling op mijn hormoonpraktijk kan ik bieden op het gebied van massages. In ons drukke leven waarin we heel veel moeten tegenwoordig, is een massage een heel mooi middel om even jezelf te ontspannen.

Kijk voor meer info over wie ik ben en mijn werkwijze op www.jhhormonen.nl

Je kunt me ook bereiken via jhhormonen@gmail.com of 06-22319050.

Mijn motto: genieten en gezond leven kan echt samen! 

Een gezond leven is best logisch, je moet alleen even leren hoe het moet. En iedereen kan het leren, ook jij!