Trainer/ coach Marjolein Janssen

Praktijk Marjolein JanssenMarjolein-Janssen-hormoonfactor-Waalwijk-Brabant
Meester van Coothstraat 14
5141 ES Waalwijk
www.praktijkmj.nl
marjolein@praktijkmj.nl
06-19287943

Hormooncoach, stress en burn-out coach, mindset-coach, hormoonanalyse, trainingsadvies, voedingsadvies, supplementenadvies, ontspanningsadvies, stressreductie

Wil jij weer lekker in je vel zitten?

Veel vrouwen hebben last van een disbalans in hun hormonen zonder dat zij hier weet van hebben. Vrouwelijke hormonen kunnen namelijk allerlei klachten veroorzaken die je hier misschien niet direct aan zal linken. Denk bijvoorbeeld aan buikvet, vermoeidheid, prikkelbaarheid, last van je darmen, slecht slapen, een kort lontje, vruchtbaarheidsproblemen, menstruatieklachten, eetbuien, hoofdpijn, stress en nog heel veel meer.

Als Trainer Hormoonfactor in mijn Praktijk Marjolein Janssen in Waalwijk / Noord-Brabant, leer ik jou middels de Hormoonfactor leefstijl om jouw hormonen op de juiste momenten te boosten en te temmen. Met aanpassingen op het gebied van voeding, de juiste beweging en stressbeperking kun je hormoonbalans creëren en van jouw hormonale klachten afkomen. Door een uitgebreide anamnese (medisch intakegesprek) en intake-consult waarin ik als hormooncoach ga kijken waar bij jou het probleem ligt, gaan we op zoek naar hoe jij jouw hormoonklachten kunt verminderen. Met een persoonlijk stappenplan kun jij dan de touwtjes in eigen handen nemen en de baas worden over jouw hormonen.

Hormonale klachten hebben vaak als onderliggende oorzaak stress. Daarom heb ik me ook verdiept in stress en burn-out coaching. Stress en hormonen zijn namelijk direct met elkaar verbonden. Als stress en burn-out coach breng ik samen met jou in kaart hoe je leven er op dit moment uitziet. Op basis daarvan bekijken we hoe jij in de toekomst jouw stress de baas kunt worden en ervoor kunt zorgen dat je weerbaar bent, zowel geestelijk als lichamelijk. Daarnaast leer ik jou om je gelukshormonen (neurotransmitters) te boosten om van je stress klachten af te komen. Dit kan met behulp van natuurlijke voedingsstoffen (supplementen). Als stress en burn-out coach weet ik dat ze echt wonderen kunnen verrichten! Stress is namelijk zowel biologie als psychologie. Middels de Stressologie methode meet ik hoe het met jouw stressniveau gesteld is en kun je door middel van een persoonlijk plan van jouw stress en burn-out klachten afkomen.

Op deze manier kan ik je een heel complete coaching bieden om zowel hormonaal als mentaal weer in balans te komen! Zodat je weer lekker in je vel zit!

Wil jij meer info en/of heb je vragen, bel, mail of app me dan gerust. Mijn werkgebied is omgeving Midden-Brabant, in de omgeving van o.a. de volgende plaatsen; Waalwijk, Tilburg, Den Bosch, Drunen, Kaatsheuvel, Dongen, Rosmalen, Vught, Oisterwijk en Berkel-Enschot en omstreken.

Hopelijk zie ik je snel in mijn praktijk in Waalwijk!

Groetjes,
Marjolein Janssen
Praktijk Marjolein Janssen – Waalwijk