Trainer/ coach Anneke Diepeveen

Anneke DiepeveenHormoonfactor trainer: coach Veenendaal
Componistensingel 2
3906 BW Veenendaal

www.sprankelpraktijk.nl
info@sprankelpraktijk.nl
06-18471777

Hormoonanalyse, Hormooncoach, Healthcheck, Vitaltiteitscoach, Voedingsadvies, Supplementenadvies, Orthomoleculair therapeut

Jij verdient het om je weer energiek te voelen!

Voel je je vaak futloos en moe en weet je niet waarom? Ervaarje steeds meer lichamelijke klachten en ontbreekt het blije gevoel? Dan zou het kunnen dat verstoorde lichaamsprocessen, zoals een onbalans in je hormonen, je energie en vitaliteit roven.

Ik ben Anneke Diepeveen en werkzaam als orthomoleculair therapeut, hormoon- en vitaliteitscoach. Met een gezonde dosis humor, gedrevenheid en enthousiasme begeleid ik mensen naar een gezonde levensstijl.

Ik help jou om je inzicht te geven in je gezondheid om zo je klachten aan te pakken. Met voedingsadvies, leefstijltips en het inzetten van supplementen krijg je handvatten om je gezondheid positief te beïnvloeden zodat jij je weerbaarder, fitter en gelukkiger zult voelen.

Mijn werkwijze is holistisch. Ik kijk naar het totale plaatje, de mens als geheel. Alle lichaamssystemen beïnvloeden elkaar. Mijn uitgangspunt is dat we een eenheid zijn van geest, ziel en lichaam.

Ik kan je helpen bij:

  • Je wilt meer energie hebben
  • Je wilt je sterk voelen en minder vatbaar zijn voor ziektes
  • Je wilt jouw hormonen in balans krijgen
  • Je wilt je fitter, vitaler en vrolijker voelen
  • Je wilt je makkelijker kunnen ontspannen
  • Je wilt inzicht hebben in gezondheid
  • Je wilt een duwtje in de rug om gezonder te gaan leven

Wat kun je verwachten van een consult?

In het eerste consult bespreken we, aan de hand van een vooraf ingevulde vragenlijst, je klachten, leefstijl en verwachtingen. Daarna volgt er een meting. Met onze Allfit Vitality Analyzer meten we via een handsensor in enkele minuten de vitaliteit van jouw lichaam. Het maakt via een niet belastende meetmethode inzichtelijk op welke aandachtsgebieden er ondersteuning nodig is.

Tijdens de begeleiding krijg je praktische tips en leer je verbeteringen door te voeren. Je wordt je bewuster van wat je zelf kunt bijdragen aan je weerstand en energie niveau. Ik geef je praktische tools in handen om verbeteringen aan te brengen die haalbaar zijn op het gebied van voeding, leefstijl en supplementen.

Vitaliteit betekent letterlijk ‘levenskracht’. Genoeg energie hebben om je plannen te verwezenlijken en plezier in het leven te ervaren.

Blij als jij gaat sprankelen!

Nieuwsgiering geworden?

Neem een kijkje op mijn website of neem vrijblijvend contact met mij op.