Trainer/ coach Ammerens van der Touw

Ammerens van der TouwAmmerens van der Touw
Barbarastraat 2
6663 ML Lent (Nijmegen)

www.alifestyle.nl
info@alifestyle.nl
06-42160225

Voedingscoach, Hormoonanalyse, Boodschappencoach, Personal training, vitaliteitscoach, suppletietherapeut, Loopbaancoach

Mentale en fysieke klachten
Door het drukke en dynamische leven dat we hebben,  wordt onze leefstijl regelmatig op de proef gesteld. Door teveel negatieve stress, verkeerde voeding of te weinig slaap en beweging kun je klachten ervaren, die van invloed zijn op je welzijn en functioneren. Ieder mens is uniek, met zijn eigen persoonlijkheid, ervaringen en genetische aanleg. Wanneer je jezelf wilt verbeteren of laten groeien, krijg je te maken met deze elementen, die jou stimuleren of juist remmen om te komen waar je wilt. Maar wat voor de een gezond is, kan voor de ander juist problemen of klachten veroorzaken. Hormonen spelen hierbij een belangrijke rol.

Aanpak
Met mijn aanpak stel ik jou als mens centraal en ga ik op zoek naar de oorzaak je klachten en (hormonale) disbalans. Hiervoor neem ik de gebieden hart, hoofd en lichaam als uitgangspunt. En houd ik rekening met de levensfase waarin je je bevindt. Jonge ouders met kleine kinderen hebben andere behoeften dan vrouwen in de overgangsjaren.
Negatieve stress is een belangrijke veroorzaker van allerlei mentale en fysieke gezondheidsklachten.
In mijn begeleiding besteed ik daarom veel aandacht aan stressmanagement, het vergroten van veerkracht en hormoonbalans herstel om duurzame verbetering te stimuleren. Dit gebeurt met Aandacht voor de juiste voeding, beweging, slaap, mentale balans (werk en privé) en zingeving.

Specialisaties
Naast hormoontrainer werk ik veel samen met werkgevers en organisaties in het bedrijfsleven.
Hiermee heb ik veel kennis en ervaring bij de begeleiding van medewerkers op het gebied van:

  • Loopbaan coaching
  • Vitaliteitscoaching
  • Reintegratie en preventie.

Vergoeding
In veel gevallen kan de werkgever een traject geheel of gedeeltelijk vergoeden. Informeer gerust naar de mogelijkheden.