Trainer/ coach Sandra van Utrecht

Sandra van Utrechtsandra van utrecht coach.
Prinses Beatrixlaan 20
3956XZ Leersum

www.viavitaal.nu
info@viavitaal.nu
06 – 43064667

Trainer hormoonfactor – Personal trainer – Leefstijladvies – Voedingsadvies – Pilatesdocent- Wandelcoach – de supermarktexcursie: van vulling naar voeding

Altijd maar moe, zit je niet lekker in je vel of kom je maar niet van dat buikje af, ondanks de vele diëten die je al probeerde? Menstruatie- of stemmingsklachten, slecht slapen, gebrek aan energie; veel problemen in lijf en geest kunnen veroorzaakt of versterkt worden door een disbalans in jouw hormonen. En nee heren, dit gaat niet alleen over vrouwen, óók mannen hebben hormonen die uit balans kunnen raken door verkeerde voeding, te weinig beweging en teveel stress. De aanpak in mijn praktijk richt zich dan ook op deze drie belangrijke onderdelen: voeding, beweging en de mentale balans.

Ik werk niet met diëten, maar we gaan wel terug naar de basis van een gezonde leefstijl, waarbij ik je meeneem in de wereld van de hormoonwerking en de weg naar een vitaler leven. Hierdoor kun jij uiteindelijk jouw eigen leefstijl vormgeven. En dat gaat echt makkelijker dan je denkt.

Nieuwsgierig geworden? Laat van je horen!