Trainer/ coach Tessa Snoek

Tessa Snoektessa snoek hormooncoach hoorn
Tessa’s Vitaliteitsstudio
Renoirhof 53
1628 XC  Hoorn

www.tessasvitaliteitsstudio.nl
tessa@tessasvitaliteitsstudio.nl
06-47654287

Trainer hormoonfactor, leefstijlcoach, wandelcoach

Leefstijlcoach

Als holistisch leefstijlcoach help ik jou naar een vitaler leven. Wat zorgt er nu voor dat je vitaler wordt? Iedereen is anders en daarom lever ik maatwerk door te kijken naar wat jij nodig hebt. Ik werk vanuit mijn huiselijk ingerichte praktijkruimte maar ook online, dus afstand hoeft geen beperking te zijn.

Klachten

Ben je belandt in de medische molen door klachten ten gevolge van diabetes, hart- en vaatziekten, PCOS, menstruatieklachten of schildklieraandoeningen? Of heb je veel stress, vaak hoofdpijn, ben je moe of lusteloos?

Vaak ligt er een hormonale disbalans onder deze klachten en kunnen we door een gezondere leefstijl veel positiefs bereiken.

Plan van aanpak

Mijn doel is om samen met jou een uitvoerbaar plan te maken, helemaal aangepast aan de mogelijkheden die jij hebt, maar ook rekening houdend met eventuele beperkingen die er zijn. Ik kan je daarbij helpen maar jij gaat het echt zelf doen!

Neem het heft weer in eigen hand en je zal merken dat je meer energie krijgt en dat je weerbaarder wordt.

Preventie

Last but not least, hoe geweldig is het als je klachten kunt voorkomen door preventief te werk te gaan voor het behoud van jouw levenskracht

Wat bied ik nog meer?

  • EFT (emotional freedom techniques voor stress & trauma)
  • AD(H)D & breingezondheid
  • Burnoutklachten

Geniet optimaal van je leven.

Vitale groet,
Tessa Snoek