Trainer/ coach Marjon Kok

Marjon KokMarjon Kok hormooncoach
Mr. Jan Gerritszlaan 41-3
2024 KJ te Haarlem

2e locatie: Vitaliteitscentrum de Nieuwe Lente gevestigd op Raadhuisstraat 56 A, 2101 HH in Heemstede

3e locatie: Sportcentrum Velserbroek, Zadelmakerstraat 44, 1991 JE Velserbroek

www.marjonkok.nl
info@marjonkok.nl
06-20272030

Hormoon analyse / Voedingsadvies / Boodschappen coach

Welkom! Mijn naam is Marjon Kok en ik ben Voedingsdeskundige & Trainer Hormoonfactor.

Na diverse opleidingen schreef ik mij vorig jaar in voor de klassikale opleiding tot Trainer Hormoonfactor. De opleidingen heb ik met succes afgerond waardoor ik nu voldoende kennis in huis heb om in mijn praktijk klanten te begeleiden naar een gezonde levensstijl. Maar wat is gezond eigenlijk? Voor mij betekent gezond zijn dat je lekker in je vel zit en voldoende energie hebt om de dingen te doen waar je blij van wordt.

Ik sta voor een meer bewuste, gezonde en ontspannen leefstijl om zo je hormoonhuishouding te optimaliseren. Hormonen zijn stofjes die veel lichaamsprocessen reguleren en aan- en uitzetten. Zo hebben ze invloed op de bloedsuikerspiegel, bloeddruk, lichaamstemperatuur, dag- en nachtritme, menstruatiecyclus, libido en ga zo maar door. Ze zijn dus enorm belangrijk voor je welzijn. Zijn ze in balans dan voel je je fantastisch! Maar zijn ze uit balans dan kunnen ze het je moeilijk maken. En als dat laatste gebeurt, dan kom ik om de hoek kijken. Door middel van een hormonale analyse kijken we welke hormonen uit balans zijn en welke klachten dit oplevert. Daar gaan we vervolgens aan werken.

Aankomen, lastig kunnen afvallen, koude vingers en tenen, veel zin in zoet/zout voedsel, slecht slapen, onregelmatige menstruatie en lage stressbestendigheid zijn allemaal signalen dat je hormonen uit balans kunnen zijn.

Niet alleen je hormoonhuishouding maar ook je darmwerking, stressniveau en rustmomenten spelen een belangrijke rol in je gezondheid. Samen kijken we welke aanpak voor jou werkt. Je doelen bereik je door een persoonlijk advies waarin de ‘holy triangle’; voeding, beweging en ontspanning, in acht genomen wordt. Na mijn consulten weet je zelf wat gezond voor je is en hoe je dit gemakkelijk toe kunt passen binnen je eigen leven voor nu en in de toekomst.

De wetenschap op gebied van voeding & gezondheid ontwikkelt zich razendsnel dus ik probeer zo goed mogelijk bij te blijven door voldoende kennis tot mij te nemen. En met plezier, want mijn lichaam is niet alleen mijn huis, het is ook mijn passie. Ik gun het iedereen om lekker in je vel te zitten en voldoende energie te hebben voor de dingen die je leuk vindt. En bovenal; om te genieten van het leven!

marjon kok hormoonfactor trainer coach