Trainer/ coach Sandra van Leeuwen

Een gezonde leefstijl kun je lerensandra van leeuwen
Sandra van Leeuwen
Claus Sluterweg 179
2012 WS Haarlem

www.sandravanleeuwen.com
hello@sandravanleeuwen.com
06-52430633

 

Trainer Hormoonfactor, Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut

Specialisatie: Gezonde gewichtsbalans, Overgang, hormonen & voeding

Mijn naam is Sandra van Leeuwen, geboren in Amsterdam. Ik woon en werk in Haarlem.

Ralph Moorman ken ik vanaf de dag dat hij zijn eerste boek uitgaf. Nadat ik zelf al een aantal jaren met darmklachten rond liep (er was jaren ervoor een spastische darm geconstateerd) en een onrustige huid ben ik mij gaan verdiepen in de Hormoonfactor en heb ik dit stap voor stap in mijn leven geïntegreerd. De resultaten logen er niet om; Een mooie stralende huid, een platte buik en een gelijkmatige energie gedurende de hele dag.

Inmiddels heb ik ook de opleiding tot trainer Hormoonfactor gevolgd en heb ik de afgelopen jaren vrouwen begeleid naar de eerste stappen van een gezonde leefstijl.

Ik ben breed opgeleid, maar heb mij tijdens het 2de jaar van mijn praktijk gespecialiseerd in het thema Gezonde gewichtsbalans en de Overgang. Ik onderhoud mijn kennis en ervaring door het volgen van workshops, trainingen en masterclasses. Blijven ontwikkelen en de meest actuele kennis over deze thema’s tot mij nemen, zijn belangrijk voor mij.

Op dit moment heb ik mijn focus op het geven van vrouwenweekenden bij De Hoorneboeg met het thema Gezond, mooi en blij ouder worden voor vrouwen van 40+. Ieder weekend is daarbij ook een bekende Nederlandse vrouw aanwezig met haar expertise en persoonlijke verhaal over het proces van ouder worden.

Voor het bedrijfsleven is er een mooi 12 wekelijks online programma beschikbaar met het thema De overgang op de werkvloer en begeleid ik nog steeds met plezier vrouwen 1 op 1 via het persoonlijke 3 maanden traject.

Interesse in het volgen van een retreat, workshop of lezing? Of wil je zelf een avondje organiseren met mij als gastspreker? Neem dan contact met mij op via hello@sandravanleeuwen.com.