Trainer/ coach Maaike Hiemstra

Maaike Hiemstra (Hormooncoach Maaike)maaike hiemstra hormoonfactor coach
Grijpskerk (Groningen)
Coaching op hormonale (dis)balans. Krijg zicht in je cyclus, PCOS (ervarings)deskundige. In principe begeleid ik vrouwen tussen de 15 en 45 (vanaf eerste menstruatie tot laatste menstruatie).

 

Doordat ik zelf na lang zoeken en wachten de diagnose PCOS kreeg, heb ik me compleet verdiept in de wereld van hormonen!

Ik liep tegen zó veel klachten aan, en voelde me compleet onbegrepen door artsen. Door zelf meerdere trajecten te volgen, me volledig te verdiepen én de opleiding tot trainer hormoon factor bij Sonnevelt opleidingen begeleid ik nu zelf vrouwen met hormonale klachten!

Mijn expertise is PCOS, maar álle vrouwen tussen de 15-45 kunnen bij mij terecht! Ik zeg altijd vanaf de eerste tot laatste menstruatie.

Aangezien ik in de provincie Groningen woon, liep ik er ook tegen aan dat er destijds bijna geen hormooncoach in de buurt te vinden was!
Dus toen bedacht ik me; waarom word ik dit zelf niet?!

Ik werk met trajecten van circa 3 maanden, waarin ik 4 belangrijke pijlers aanpak.
Namelijk, voeding, beweging, slaap en ontspanning/ mentaal welbevinden.
Je kan kiezen tussen heel intensieve begeleiding, of begeleiding in een lossere vorm, waar je meer zelf aan de slag gaat!

Ben je op zoek naar een hormooncoach in de buurt? Óf wil je graag begeleidt worden met iemand die volledig jou PCOS klachten begrijpt? Stuur mij dan een mail op hormooncoachmaaike@hotmail.com en dan spreken we elkaar snel!

maaike hiemstra hormooncoach