Trainer/ coach Lisette Heijboer

Caleidoscoop-coachinglisette heijboer
Schorerstraat 12
4341 GN Arnemuiden

06 4825 0031
lisette@lisetteheijboer.com
www.lisetteheijboer.com

Hormoonfactor Trainer – Wellbeing mentor

Je ogen zijn de spiegel van je ziel. Je ogen laten je zien wie je bent en hoe je je voelt. Als je ’s morgens in de spiegel kijkt, wat zie je dan? Misschien kijk je jezelf met een glimlach aan. Stralen je ogen of is het een blik waar gewoonte uitstraalt?

Weet je, het begint allemaal bij je start van de dag. Sta je op met volle energie om van je dag te gaan genieten? Of sluimert er iets in je wat je uit balans brengt? Misschien wel de zin in je dag minder maakt.

Hormonale disbalans is iets wat sluimert in je lijf. Een bepaald leefpatroon dat vroeger voor je werkte maar nu niet meer. Deze disbalans kan van grote invloed zijn op je dagelijkse manier van leven. Bijvoorbeeld klachten van vermoeidheid, concentratieproblemen, stress, slapeloosheid en gewichtsproblemen als gevolg.

Koester je lichaam en laat de vitaliteit door je aderen heen stromen. Stap voor stap gaan we samen kijken waar je nu staat en naartoe wilt.

Kies voor de juiste hormoonbalans met een lijfstijl die bij je past. Ga naar m’n website en vul het formulier in. Dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden die er voor je zijn zodat deze balans wordt hersteld.

lisette heijboer hormoonfactor