Trainer/ coach Mariska Bakker- van Loosbroek

mariska bakkerMariska Bakker- van Loosbroek
Arnhemseweg-Zuid 240
3817CP Amersfoort

www.ame-schoonheidssalon.nl
mariska@ame-schoonheidssalon.nl
06-18471860

Hormoon analyse / Voedingsadvies / Coaching /Huid en schoonheidsverzorging/anti-stressbehandeling etc.

Mijn naam is Mariska Bakker –van Loosbroek, ik ben uw gastvrouw bij Amé Instituut voor Schoonheidsverzorging & Hormoonfactor trainer.

Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialist, diëtist/voedingskundige en Hormoonfactortrainer. Na jarenlang ervaring in de voedings- en de cosmetica-industrie opgedaan te hebben, heb ik in 2002 instituut Amé geopend.

Jouw  gezondheid,  hoe houd je haar in balans? Jouw huid is uniek, ze weerspiegelt je emoties, je omgeving, je gezondheid. Ze beweegt met je mee en heeft net als jij zelf regelmatig andere behoeften. Door naar je lichaam en je huid te luisteren kun je voorzien in wat ze vragen,  blijf je in conditie en kun je helpen de balans en schoonheid te herstellen.

Het is mijn passie uw  gezondheid en uw huid met zorg en aandacht te behandelen en u van kundig advies te voorzien.

Met het in kaart brengen van uw wensen en eventuele klachten hoop ik u te kunnen ondersteunen naar een betere gezondheid, een mooiere huid of gewoon een heerlijk ontspannen moment van ontspanning.

Regelmatig bijscholen en het actueel houden van kennis vind ik erg belangrijk. Zo heb ik mij gespecialiseerd in bindweefselmassage voor een optimale huidconditie en hormoonfactor training voor specifieke vrouwen klachten.

Ik kijk er naar uit te ontvangen bij Amé.