Trainer/ coach Marga van Tol

Marga van Tol – van Huizenhormooncoach Marga van Tol
Uranusplein 8
7521 MC Enschede

marga@heppiyess.nl
www.heppiyess.nl
06-17889655

Hormoonanalyse, voedingsadvies, leefstijlcoaching, workshops,  NLP coach en seniorencoach

Mijn naam is Marga van Tol – van Huizen. Als Hormoonfactortrainer en coach begeleid ik mensen om hun leefstijl te verbeteren. Op een natuurlijke manier breng ik jouw hormonen weer in balans! Met veel passie en plezier run ik HeppiYess! Ik adviseer, motiveer en inspireer je om energiek & krachtig in het leven te staan!

Mijn missie is mensen in beweging krijgen voor hun gezondheid.

Gezondheid in de breedste zin van het woord; lichamelijk & geestelijk

Ik voel het als mijn taak om mensen te informeren welke invloed de huidige voeding en leefstijl op hormonen, dus onze gezondheid heeft. Gewicht verliezen, een gezondere leefstijl, meer bewegen of andere doelen bereiken. Het gaat werken als jij de leiding neemt. Jijzelf kunt hier een bijdrage aan leveren. Hoe mooi is het als je de regie over je leven en gezondheid weer in eigen handen gaat nemen? En je hoeft het niet alleen te doen!

Ik begeleid, coach en kijk mee op een betrokken, professionele manier. Hierbij maak ik gebruik van NLP technieken. Er is geen goed of fout, zolang jij bewust blijft kiezen.

Van losse consulten tot een uitgebreid pakket

Na de kennismaking, een intake en uitgebreide (hormoon)analyse bepalen we samen een passend vervolgtraject voor jou. Wat past in jouw leven op dit moment zodat je het ook vol kunt houden en eigen kunt maken. Om resultaat te krijgen is de weg er naartoe voor iedereen verschillend. Hierbij heb je keus uit verschillende mogelijkheden: van losse consulten tot een uitgebreid pakket. Met mijn aanpak bied ik maatwerk.

Praktisch & direct toepasbaar

Ik tel geen calorieën of punten en praat niet over diëten. Ik werk volgens de principes van de hormoonfactor en ga uit van voeding die voedt. Daarbinnen zijn er mogelijkheden genoeg om heerlijk te eten. Ik laat je ervaren hoe het is om je lichaam te voeden ipv te vullen.

Heppi ouder worden

Als seniorencoach ben ik vooral bezig om een lichtpuntje in iemands dag te bezorgen. Mijn doel is om in het nu bijzondere momenten te creëren van hart tot hart.

Tot nu zijn is mijn ervaring dat er tijdens een bezoek veel magische momenten ontstaan. Deze ontstaan met name door zang. Met muziek, met mijn stem en met persoonlijke aandacht maak ik contact. Het maakt een diepere emotionele laag toegankelijk.

Hartelijke groet,
Marga