Trainer/ coach Marike Stelloo

marike stelloo coachBloei-Coach
Marike Stelloo
Graanspieker 3
9531 PT Borger

www.bloei-coach.nl
info@bloei-coach.nl
+31642628536

Voedingsadvies/ Trainer Hormoonfactor/ Leefstijl -en vitaliteits coach voor vrouwen/ GLi CooL coach/ 1 op 1 coaching/ vetzurentest

Ik ben Marike Stelloo en ik woon in het mooie dorp Borger bij de hunebedden. Ik heb 25 jaar met veel plezier gewerkt in de retail. Door gezondheidsklachten heb ik het roer omgegooid. Ik had de auto – immuunziekte spierreuma en heb een lang pad gelopen via de reguliere gezondheid. Dit leverde mij niet het gewenste resultaat op. Daarom ben ik mij gaan verdiepen in leefstijl. Heb ik mij verdiept in gezondheidsklachten om er voor te zorgen dat ik weer in balans kon komen.

Na mijn opleiding als Leefstijl -en vitaliteitscoach, heb ik de opleiding tot Trainer Hormoonfactor gevolgd omdat ik voelde dat ik nog meer verdieping nodig had. Het veranderen van je leefstijl is één maar het begrijpen en uitleggen is twee.

Nu ik weet en begrijp hoe je je hormonen en daarmee je leven kunt veranderen vallen er veel dingen op zijn plaats. Ik heb dan ook grote vraagtekens bij de gestelde diagnose. Mijn klachten lagen zo dicht bij overgangsklachten en symptomen en burn-out klachten.

Het is zo belangrijk dat de informatie boven tafel komt in een consult dat niet alleen gaat over pijn als ook over iemands leven, de gezinssituatie, werk, sport, hobby, ontspanning, stress.

Ik neem daar dan ook echt de tijd voor. Vage klachten en symptomen zijn niet gewoon.

Heb jij last van:

Opvliegers, stemmingswisselingen, opgeblazen gevoel, weinig energie, kort lontje, eczeem, vage klachten, koude handen en voeten, overgewicht, overgangsklachten, slaapproblemen, ontstekingen? En wil je hiervan af? Dan is begeleiding op het gebied van je hormonen iets voor jou.

Ik begeleid en ondersteun vrouwen in de bloei van hun leven om hen weer energiek, fit en aantrekkelijk te laten voelen met een programma dat praktisch en toepasbaar is.