Trainer/ coach Dorianne van Heeswijk

VoedingBewegingPsychehormoon Trainer coach Dorianne van Heeswijk

Dorianne van Heeswijk
Hopmanstraat 28
2497 DV Den Haag

www.voedingbewegingpsyche.nl
info@voedingbewegingpsyche.nl
06-48470617

Voedings- en leefstijladvies/ Trainer Hormoonfactor/ Coaching/ Workshops/ Hormoon analyse/ Gewichtsconsulente/ Slowrun coach

Een goede hormoonbalans is de basis voor een gezond lichaam. Hormonen bepalen hoe jij je voelt en hoe gezond jij bent. Gelukkig kun jij met de juiste Voeding, voldoende Beweging en een optimale Psyche je hormonen beïnvloeden.

Ik begeleid de 40+Vrouw. Waarom?

Ik ben zelf 40+Vrouw en weet waar je tegen aan kunt lopen in deze fase in je leven: Als 40+ vrouw bevind je je op het drukste punt van jouw leven: De zorg en aandacht voor je gezin, je ouders, je vrienden, je carrière en je sociale leven. Er blijft gedurende de dag vaak weinig tijd over voor jou. En dat is jaren geen probleem geweest, je kon dat altijd allemaal prima aan. Maar 40+ betekent ook de periode dat de overgang gaat inzetten, of al volop bezig is. En de overgang staat op de derde plek van meest stressvolle ervaringen.

Ik heb zelf de voordelen van de methode van de hormoonfactor mogen ervaren en voel me fitter dan ooit. Die ervaring gun ik jou ook.

Hoe?

Ik kijk met jou naar waar er een eventuele disbalans is, hoe deze is veroorzaakt en hoe we deze middels voeding en beweging en psyche weer kunnen herstellen. Ik geef je praktische tips op jouw weg naar een blijvende verandering voor een gezond en vitaal leven. Je wordt bewust van jouw manier van leven. Verandering begint immers met bewustwording.

Het goede nieuws is dat je vaak met kleine veranderingen al grootse resultaten kunt behalen.

Meer weten?

Neem gerust een kijkje op mijn website of neem (vrijblijvend) contact met me op.