Trainer/ coach Caroline Zwanenburg- van Haarlem

Vrouwengezondheid Zuidplas
Caroline Zwanenburg- van HaarlemCaroline Zwanenburg hormoonfactor coach

Praktijkadressen:
Tiendweg 16, 2871AC Schoonhoven
Jan Dorrekenskade- Oost 14, Waddinxveen

06-57344406
c.d.zwanenburg@gmail.com
www.vrouwengezondheidzuidplas.nl 

Hormoonanalyse, voedingsadvies, coaching en consulent seksuele gezondheid.

Mijn naam is Caroline Zwanenburg,  ik ben naast Hormoonfactor trainer ook verpleegkundig specialist en consulent seksuele gezondheid. Mijn praktijk Vrouwengezondheid Zuidplas onderscheidt zich door de volgende speerpunten:

  • optimale aandacht, de vrouw staat centraal.
  • TIJD voor een uitgebreide hormoonanalyse.
  • gespecialiseerd in vrouwelijke hormoonklachten in elke levensfase.

Wil je een natuurlijke oplossing voor hormoon-gerelateerde klachten?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres want dat is mijn specialiteit. Elke vrouw wordt ergens in haar leven geconfronteerd met hormoonklachten. Problemen die samengaan met de menstruele cyclus, veranderingen door hormonale anticonceptie, na de diagnose borstkanker, rondom de zwangerschap en daarna en de overgangsperiode. Trek aan de bel en laat je deskundig begeleiden om de klachten te verhelpen.

Wat kun je verwachten van een consult?

Vooraf stuur ik je per mail een uitgebreid intake formulier en een voedingsdagboek dat je uitgeprint meeneemt naar het eerste consult. Na het eerste gesprek wordt een probleemanalyse gemaakt. Kort daarop volgt een tweede afspraak waarin het adviesplan wordt besproken waarmee je aan de slag gaat. De ervaring leert dat het in het begin belangrijk is om mailcontact te onderhouden over het verloop van vorderingen.

Kijk op mijn website voor meer informatie en de tarieven. De frequentie van de consulten variëren en kunnen naar wens en behoefte worden ingepland.

  • Big-geregistreerd verpleegkundige