Trainer/ coach Vanessa ten Hoor

FITwithNESS
Vanessa ten Hoorvanessa ten hoor hormoonfactor trainer coach
Suzannapolder 16
3825 LP  Amersfoort

+31 6 52 61 41 83
www.FITwithNESS.nl
info@fitwithness.nl

Voedingscoach, Hormoonanalyse, Boodschappencoach, Personal Training, Mental Coach, Kindercoach

vanessa ten hoor hormoonfactor trainer coach

Lichamelijke klachten

Er lopen helaas talloze mensen rond met lichamelijke klachten en ziektes; ongemakken die veelal als ‘gewoon’ worden beschouwd. Onder het mom van ‘het hoort bij het ouder worden’ of ‘het komt in de hele familie voor’ worden vele klachten weggewuifd. Als Trainer Hormoonfactor/Voedingscoach/Mental Coach verdiep ik me in hormonale disbalansen die juist deze klachten en ziektes bij mijn cliënten veroorzaken of verergeren, zodat ik kan helpen deze disbalansen te herstellen.

Mijn aanpak

Door mij te richten op de drie belangrijkste pijlers, kan ik bepalen welke stappen nodig zijn om ervoor te zorgen dat mijn cliënten zich weer fit en energiek gaan voelen, vrij van lichamelijke klachten en ongemakken, vaak ook vrij van medicatie. Deze drie pijlers zijn:

Voeding – Beweging – Psyche

Mijn begeleiding hierin is intensief, want het betekent (onder andere) in de praktijk dat mijn cliënten wekelijks nieuwe voedingsschema’s ontvangen, dat ik samen met mijn cliënten naar de sportschool ga om ze te begeleiden in beweging dan wel training en dat ik veel aandacht besteed aan de stressfactoren in het leven van mijn cliënten.

Neem gerust eens contact met mij op via telefoonnummer +31 6 52 61 41 83 of mail naar info@fitwithness.nl. Graag tot ziens!