Trainer/ coach Nikky Kivits

In Balans door LeefstijlNikky Kivits
Nikky Kivits
Putstraat 40
5142 RL Waalwijk

06-83994727
inbalansdoorleefstijl@gmail.com
www.inbalansdoorleefstijl.nl

Diensten: hormooncoaching, stress en burn-out coaching

Wees welkom voor coaching naar meer vitaliteit, een betere hormonale balans en minder stress.

Praktisch houdt coaching voor een betere hormoonbalans bij mij in:

  • analyse van jouw voedingspatroon
  • inventarisatie van jouw huidige leefstijl
  • hormonale anamnese
  • stressinventarisatie
  • advies voeding, planning, boodschappen, koken
  • coaching, waardoor je vitaliteit groeit

Hormooncoaching draagt bij aan het verbeteren van de hormoonbalans, de ‘hormoonhuishouding’ waardoor je beter in je vel komt, zowel fysiek als mentaal. Ons lichaam heeft een geniaal systeem waarin hormonen samenwerken met ons centrale zenuwstelsel. Dit luistert heel nauw. Hierop is o.a. onze voortplanting gestoeld, de menstruatiecyclus en de overgang. Het bepaalt ook of je schildklier goed werkt, je slaap-waakritme in orde is, je ‘honger’ en verzadiging in balans is, of je emotioneel in balans bent, of je helder kan denken, voldoende conditie hebt, of je aankomt of afvalt, etc. Een goede hormonale balans is dus essentieel om optimaal te functioneren.
Verkeerde voeding, chronische stress, te weinig beweging, weinig zingeving, gemis aan ondersteunende contacten en een mindset die belemmert, is allemaal van invloed op de balans.
Wanneer je jezelf beter leert kennen, neem je waar wanneer het ergens niet goed verloopt. Dat kunnen best vage klachten zijn. Fysieke, mentale en emotionele klachten zijn een signaal aan ons. Tijd om dat eens onder de loep te nemen en naar je signalen te leren luisteren.

We kijken naar jouw huidige vitaliteit en je leefstijl. Ik help je inzichten te krijgen in hoe je dit kan verbeteren, zodat je met minder klachten rondloopt en meer grip krijgt op jouw vitalere leefstijl.

Ik kijk ook met nou mee naar je stress management. Ik help je jouw eigen patronen, belemmerende overtuigingen en jouw eigen hulpbronnen te ontdekken. Hierdoor kan je steeds een stap kan maken in je persoonlijke groei, jouw gewenste situatie.

Als jouw coach ben ik open minded, ik luister naar jouw verhaal, ik heb geen oordeel. Ook ik heb ervaring met disbalansen en stress.

Ieder mens is uniek. Alle aandacht gaat uit naar jou tijdens onze gesprekken. Dit is jouw persoonlijke tocht voor meer vitaliteit!

Groetjes, en tot ziens!

Nikky Kivits