Trainer/ coach Lisette Heijboer

Caleidoscoop-coachinglisette heijboer
Vlissingen

info@lisetteheijboer.com
www.lisetteheijboer.com

Hormoonfactor Trainer – Lifestyle coach

Ons dagelijks leefpatroon vormt de spiegel van onze gedachten. Een onbewust aangeleerd gedrag dat zich heeft gevormd vanuit ons verleden. Het start bij de emotie die ontstaat bij een gebeurtenis. Als gevolg hiervan activeren we keer op keer dezelfde emotie bij een soortgelijke gebeurtenis. Zie het als een tape recorder die op de herhalingsknop staat ingesteld. Als gevolg hiervan creëren we ons onbewust niet ondersteunend leefpatroon.

Ervaar je stress in je dagelijks leven, en wil je dit leefpatroon letterlijk doorbreken, dan heb je nu al je eerste stap gezet. Bewustwording is de schakel tussen je verleden en je toekomst. Hormonale disbalans is iets wat sluimert in je lijf. Deze disbalans kunnen klachten veroorzaken zoals vermoeidheid, concentratieproblemen, stress, slapeloosheid en gewichtsproblemen. Als deze woorden iets met je doen, ben je ervan bewust dat wat vroeger voor je werkte, nu niet meer werkt.

Gaat het hier alleen om de voeding die je dagelijks nuttigt? Nee, alles heeft te maken met het creëren van een bewuste mindset. Een mindset waarin vitaliteit, vrijheid en vertrouwen centraal staan.

Heb je vragen, stel ze gerust via bovengenoemde email.

“We zien situaties niet zoals ze zijn. We zien situaties zoals we zijn.”

lisette heijboer hormoonfactor