Trainer/ coach Monique Balk

Monique BalkMonique Balk hormoonfactor trainer
Bastidestraat 1
4125XG Hoef en Haag (bij Vianen)

www.monivita.nl
info@monivita.nl
0347-757263 / 06-48328770

Hormoon analyse /  Voedingsadvies / Boodschappen coach / Coaching

Als Hormoonbalans- & Leefstijlcoach begeleid ik jou naar een optimale hormoonbalans zodat je weer volop energie en een gezond gewicht krijgt. Daarbij kijk ik naar jouw persoonlijke situatie, wat jij nodig hebt en hou ik rekening met eventuele voedingsintoleranties.

Persoonlijk maatwerk en stap voor stap jouw gewoontes en leefstijl aanpassen zodat je deze ook op de lange termijn gaat volhouden.

Mijn specialisaties zijn:

  • Voeding, beweging en ontspanning bij (chronische) stress
  • Omgaan met voedingsintoleranties
  • Voeding bij gevoelige darmen
  • Verminderen van jouw behoefte aan suiker

Mijn naam is Monique Balk en ik help jou om weer lekker in je vel te zitten en energie te hebben. Ik heb zelf ervaren wat het is om hormonale klachten te hebben waaronder chronische stress, gevoelige darmen, huidproblemen en geen energie om de dingen te doen die ik leuk vind.

Door mijn zoektocht naar de oorzaak en het volgen van opleidingen heb ik ervaren wat voeding en leefstijlaanpassingen voor invloed hebben op hormonale klachten. Je kunt dit dus zelf beïnvloeden, hoe mooi is dat!

Daarvoor is het van belang om eerst te bekijken wat je startpunt is. Dat doen we door een uitgebreide intake in combinatie met een hormonale analyse en een gezondheidscheck. Van daaruit maken we een plan van aanpak en stippelen we jouw route naar een optimale hormoonbalans uit. Jij hoeft het niet alleen te doen! Ik heb ervaren welke uitdagingen er op het pad kunnen liggen en begeleid jou op jouw weg naar het in balans brengen van je hormonen. En dat doe ik op een praktische manier. Wat koop je waar? Hoe kan jij rekening houden met je dagindeling? Hoe vervang je producten als je intolerant bent voor bepaalde voeding?

Ik geef jou inzicht in je hormonen en help je om de regie over je gezondheid weer terug te krijgen. Zodat jij weer energie hebt, geen snaaibehoefte meer hebt, een bij jou passend gewicht bereikt, genieten kunt van gezond en lekker eten en van stress naar geluk gaat! Niet met diëten maar met voedings- en leefstijlaanpassingen die blijvend resultaat geven. Iedere kleine stap die je zet, brengt jou dichter bij een optimale hormoonbalans.

Monique Balk
www.monivita.nl