Trainer/ coach Mariska de Vries

Innerstrength Coaching
Mariska de Vriesmariska de vries
Pompmakker 12G
8447 GJ Heerenveen

 

06-42210113
www.mariskadevries.com
info@mariskadevries.com

Boodschappencoach, Coaching, Hormoon analyse, Personal training, Voedingsadvies

*Vergoed onder Orthomoleculaire Geneeskunde, alternatieve zorg.

Energiek, sterk en veerkrachtig zijn?

Ik help moeders, sporters en vrouwen met gezondheidsklachten, door het geven van een compleet plan op voeding, training en lifestyle, zodat ze zich superfit en energiek voelen.

Innerstrength Coaching staat voor een totaalpakket van persoonlijke coaching, een opbouwende manier van trainen en voeding- & lifestyle-advies.

Geen mens is hetzelfde en er bestaat geen one size fits all. Daarom gaan we in gesprek met jou, om zodoende een advies te kunnen geven dat jou helpt je doel te bereiken op een manier die bij jou past. De uitgebreide intake vormt de basis voor jouw persoonlijke plan. Dat kan aangevuld worden met training in groepsverband of personal training als je dit wilt. Onze aanpak is actiegericht en praktisch. De basis van het voedingsadvies is altijd pure en onbewerkte voeding, en met de receptenboeken die je krijgt, kan je direct aan de slag.

Soms is het zinvol om aanvullend onderzoek te doen om bepaalde diagnoses te kunnen stellen. Hierbij moet je denken aan vitaminestatus, voedingsintolerantietest, hormoonwaardes en fecesonderzoek. Ook dit behoort tot onze mogelijkheden en zal worden besproken tijdens de intake indien van toepassing.

Onze passie is om jou te coachen naar hetgeen jij wilt bereiken.

Meer informatie over onze mogelijkheden kan je vinden op onze website www.mariskadevries.com