Trainer/ coach Saskia Campoy-Borsboom

Saskia Campoy-BorsboomSaskia Campoy hormoonfactor trainer
Dagpauwoog 24
3295 PG ’s-Gravendeel
Tel.nr. 0641767272

Hormoonfactorcoach / Orthomoleculair voedingsadviseur / Boodschappencoach

Hormoonanalyse / Voedings- en leefstijladvies / EMB bloedtest

Mijn naam is Saskia Campoy-Borsboom, getrouwd en moeder van twee dochters.

Al jaren ben ik geïnteresseerd in gezondheid in het algemeen en in de werking van hormonen in het bijzonder. In januari 2020 heb ik de opleiding tot Trainer Hormoonfactor afgerond.

In eerste instantie met de intentie deze kennis toe te kunnen passen op mezelf en mijn naaste omgeving. Na verloop van tijd bekroop mij het gevoel dat ik meer mensen wil helpen naar een gezondere, vitalere versie van zichzelf. Juist in deze tijd. Gezondheid en een goed werkend immuunsysteem zijn nu belangrijker dan ooit. Vandaar dat ik mijn praktijk HormoonTaal ben gestart.

Over het algemeen is je lichaam prima in staat je hormoonhuishouding in balans te houden. Soms raakt het hormonale evenwicht echter verstoord en ervaar je gezondheidsklachten. Overgewicht, huidproblemen, slaapproblemen, darmproblemen, menstruatiepijn, overgangsklachten of vruchtbaarheidsproblemen zijn een paar voorbeelden van klachten die dan op kunnen treden.

De oorzaken van het ontstaan van een verstoorde hormoonbalans zijn divers. Leeftijd, bepaalde ziektes, ongezonde eet- en leefgewoontes zoals te vet, te overmatig en te suikerrijk eten tot te weinig bewegen, continue gestresst zijn en te weinig slapen.

Als hormoonfactorcoach verdiep ik me in deze disbalansen. Het mooie is dat je klachten een aanwijzing kunnen zijn voor welke hormonen bij jou uit balans zijn. Zo kunnen we samen bekijken wat jij nodig hebt om je beter te voelen. We gaan kijken welke voeding bij jou past. Wat voor de een gezond is hoeft dat voor de ander nog niet te zijn. Het gaat er niet alleen om wat je eet, maar ook om wat je verdragen en verteren kunt. We gaan geen calorieën tellen of heel weinig eten. De focus ligt op een nieuwe manier van eten die je de rest van je leven kunt volhouden. We kijken niet alleen naar voeding maar naar je algehele leefstijl. Ook al eet je nog zo gezond, als je veel stress hebt en een zittend beroep dan kun je klachten ontwikkelen. Ook gezond bewegen en ontspannen komt aan bod.

De reguliere geneeskunde gaat (voornamelijk) uit van symptoombestrijding. Dat is soms heel erg nodig maar het onderliggende probleem wordt vaak niet aangepakt. Erg enthousiast ben ik over het feit dat je zelf zoveel kunt doen om gezond(er) te zijn en te blijven!

Graag help ik jou ook in de zoektocht naar hoe jij je (nog) beter kunt voelen. Spreekt dit jou aan? Wil jij weer fit, energiek en met een gezond gewicht door het leven? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Kleine veranderingen kunnen vaak al snel een groots resultaat opleveren.