Trainer/ coach Jaap Kleinstapel

JK SportJaap kleinstapel hormoonfactor trainer coach
www.jksport.nl
info@jksport.nl
06-30389831

Personal training vindt plaats op de Spoorstraat 23 in Nijmegen

Consulten worden aangeboden op twee adressen:

  • Zevenheuvelenweg 55 in Berg en Dal
  • Rijksstraatweg 171 in Beek-Ubbergen

 

Specialisatie: TrainingStress beperking

IN HET KORT

Mijn naam is Jaap Kleinstapel en sinds 1-5-2013 werk ik vanuit mijn bedrijf JK sport als zelfstandig personal trainer en coach. Ik vind het elke dag fantastisch om te ervaren hoe ik met mijn werk bijdraag aan de gezondheid en daarmee ook het levensgeluk van anderen.

Opvallend veel van mijn trainees zijn bij mij terechtgekomen vanuit een diepere wens om hun leefstijl te veranderen. Vaak was zo’n wens al langer aanwezig, maar lukte het niet om zelfstandig oude patronen los te laten. Ik vind het een kick om ze te helpen die motivatie om te zetten in een blijvende gezonde en bewuste leefstijl.

WILLEN, BEGRIJPEN, ERVAREN, DOEN

Ken je dat? Je wilt heel graag veranderen, maar na een tijdje voelt “willen” steeds meer als “moeten”. Dat is het moment dat de klad erin komt. Want “moeten” betekent dat je de motivatie buiten jezelf legt. Je gaat sporten omdat je anders op je kop krijgt van je trainer of omdat je nu eenmaal al hebt betaald voor een sportschoolabonnement.

Mijn uitdaging is dan ook om te zorgen dat jij je motivatie uit jezelf blijft putten. Dat doe ik niet alleen door je elke training tot het uiterste te laten gaan in de hoop dat je dat vroeg of laat zelf gaat willen. Dat doe ik door je te helpen begrijpen en ervaren hoe jouw lichaam werkt en wat het nodig heeft.

Want als je begrijpt hoe je lichaam werkt en waarom het bepaalde zaken nodig heeft is het veel makkelijker om je een gezonde leefstijl eigen te maken. Jouw succes om te veranderen is dan niet meer uitsluitend afhankelijk van jouw doorzettingsvermogen of de druk van een personal coach. Het is jouw nieuwe leefstijl die je voor geen goud meer wilt inruilen voor je oude patronen.

MIJN MOTIVATIE

Ik weet uit eigen ervaring dat een verandering veel van je vraagt. Je oude gedrag is zo vertrouwd en je hebt geen garantie op succes als je wat anders probeert. Je weet dat het oude niet meer klopt, maar hoe moet het dan wel? Lees hier mijn persoonlijke ervaringen.

A change can create short term discomfort and long term happiness.

Dat is dan ook precies het moment waar ik voor mensen klaar wil staan. Door mijn eigen ervaring en kennis maar vooral mijn sterke invoelende vermogen lukt het steeds weer om anderen te helpen hun doel te bereiken. Om van dichtbij dit proces samen met iemand te kunnen volbrengen geeft mij enorm veel voldoening. Er is in mijn ogen niets mooiers dan iemand met zo’n sterk verlangen naar verandering in dat unieke proces bij te staan.