Trainer/ coach Jaap Kleinstapel

VeerkragtJaap kleinstapel hormoonfactor trainer coach
www.veerkragt.nl
contact@veerkragt.nl
06-30389831

  • Personal training vindt plaats op de Spoorstraat 23 in Nijmegen
  • Consulten worden aangeboden op de Zevenheuvelenweg 55 in Berg en Dal

Specialisatie: Training & Stressbeperking

Moe? Stress? Geïrriteerd? Druk? Ontevreden? Of juist hartstikke fit en wil je dit graag zo houden?
Veerkragt is een personal trainingsprogramma op maat waar we je met één op één trainingen fysiek, mentaal en emotioneel in balans brengen en je leren deze balans in je leven te bewaken. Veerkragt staat voor meteen groei! We leren jou via verschillende trainingsvormen jezelf te (her)ontdekken, grenzen te verkennen en te respecteren en hierdoor te groeien. Met de juiste focus en mindset vergroot je jouw veerkracht wat leidt tot meer kracht, geluk en gezondheid.

Bij Veerkragt houden wij van uitdagingen en het helpen van mensen. Veerkragt is een bedrijf met een missie. Die missie luidt vrij simpel maar blijkt in de praktijk vaak een ware uitdaging te zijn: mensen op persoonlijke wijze laten groeien waardoor ze meer geluk, kracht en gezondheid ervaren.

Veerkracht opbouwen betekent aandacht hebben voor verschillende leefstijl factoren, zoals voldoende goede voeding tot je nemen, voldoende herstel, een positieve mindset en sociale interactie. Allemaal factoren binnen de vier domeinen van veerkracht. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is dat de verschillende domeinen van veerkracht in balans zijn. Dat is ook bij mij niet zonder weerstand gegaan. Deze weerstand heeft mij geleerd, en leert mij nog steeds, hoe ik het beste om kan gaan met alledaagse uitdagingen van het leven. Die weerstand is de beste leraar voor jou en stelt je in staat veerkracht op te bouwen. Zowel fysiek, emotioneel, mentaal als in je uiteindelijke gedrag.