Trainer/ coach Sabine van den Hoek

Sabine van den Hoek
Commandeurslaan 24
2223 BB Katwijk zh

06 – 42 55 15 00
www.sabinevandenhoek.nl
info@sabinevandenhoek.nl

Vitaliteitscoach / Mental coach / Stress & Burn-Out coach / Trainer Hormoonfactor / NLP Practitioner / Wandelcoach

Ik begeleid jou bij het structureel veranderen van je leefstijl, waardoor jij minder stressklachten ervaart. We kijken samen naar de bron van jouw stressklachten, want stress kan vele oorzaken hebben.

Stress veroorzaakt of verergerd vaak hormonale klachten, zowel bij vrouwen als bij mannen. Een hormoonconsult bestaat uit een uitgebreide anamnese. Hierbij krijg ik een goed beeld van de klachten, gezondheid, leefstijl en doel. Bij een hormoonconsult kijken wij samen naar waar er een eventuele disbalans is, hoe deze is veroorzaakt en hoe we deze weer kunnen herstellen. Ik adviseer je bijvoorbeeld over de juiste hormoonvriendelijke voeding, beweging en stressbeperking. Vaak kunnen met kleine veranderingen al grootse resultaten behaald worden.

Wil jij je weer vitaal voelen? Ik bied tevens een mooi compleet vitaliteitsprogramma. Naast een hormoonconsult leer je gedurende dit traject door coaching veel over jezelf en ervaar je bewustwording. En daarmee zorg je voor blijvende gedragsverandering. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van een andere mindset, de voor jou juiste voeding nemen, bewegen. Maar daarnaast zijn ook regelmatige herstelmomenten nodig en is jouw sociale omgeving van belang. En hoe zit het met jouw zingeving? Doe je de dingen die je doet met passie? Tijdens mijn coaching ben ik volledig op jou afgestemd. Ik maak gebruik van mooie coachtools, krachtige NLP technieken en ik geef je praktische tips.

De begeleiding vindt plaats in mijn praktijk. Eventueel kan (een deel van) de coaching ook al wandelend in de buitenlucht plaatsvinden. Door in de natuur te zijn en al je zintuigen aan te spreken, ga je uit je hoofd en meer in je gevoel.

Nieuwsgierig?

Neem gerust een kijkje op mijn website of neem (vrijblijvend) contact met mij op.