Trainer/ coach Femke Rolff van Tol

FEM & FIT coaching training
hormoonfactor-trainer-gravenzande
Fem Beweeg- & Voedingscoach
Rusthovenlaan 24
2691 JT ’s Gravenzande (gemeente Westland)
06-29602360
Hormoonanalyse d.m.v. anamnese, Voedingsadvies, Beweegadvies, Mental coach, Boodschappen coach, Coaching, Powerwalking trainer, Hardloop trainer, Wandel coach 1 op 1 of in groepsverband, Personal training, Suppen, Sup & Relax, Kookworkshop

Hormonen

Wie heeft er geen haat-liefde-verhouding mee?! Ze hebben invloed op hoe je je voelt, op je huid en lichaam, op je honger- of verzadigingsgevoel, op je sportprestaties, op je slaap, op je vruchtbaarheid, op alles eigenlijk. Dus als ze uit balans zijn, dan kun je daar flink last van hebben. Het goede nieuws is dat je je hormonen positief kunt beïnvloeden. Als trainer hormoonfactor kan ik jou daarbij helpen.

Mijn aanpak

Als Trainer Hormoonfactor, Voedings- & Beweegcoach, Mental Coach verdiep ik me in jouw hormonale disbalansen die juist deze klachten en ziektes veroorzaken of verergeren, zodat ik kan helpen deze disbalansen te herstellen. Doorvoor richt ik me op de drie belangrijkste pijlers, en kan ik bepalen welke stappen nodig zijn om ervoor te zorgen dat jij je weer fit en energiek gaat voelen, vrij van lichamelijke klachten en ongemakken, vaak ook vrij van medicatie. Deze drie pijlers zijn:

Voeding – Beweging – Stress

Uit eigen ervaring weet ik hoe het is en voelt om een verstoorde hormoonbalans te hebben, maar inmiddels ook hoe het voelt om mijn lichaam weer in balans te krijgen en te behouden. Door middel van ervaring en de opgedane kennis, in oa de opleiding trainer hormoonfactor, coach ik jou stap voor stap naar een blijvende gedragsverandering en een verbeterde leefstijl. Doordat we de oorzaken van jouw klachten aanpakken zit jij weer lekker in je vel!

Wil je direct aan de slag of meer weten over mijn werkwijze? Neem gerust eens contact met mij op, de kennismaking is altijd vrijblijvend.