Trainer/ coach Tatjana Uzelac

De hormooncoachTatjana Uzelac
Tatjana Uzelac
Amer 9
1703 LB Heerhugowaard

www.dehormooncoach.nl
info@dehormooncoach.nl
06-11641892

Voedingscoach, Hormoonanalyse, Boodschappencoach, Coaching, Stresscounceling

Voor wie

Mijn cliënten hebben hier en daar wat “gewone”  kwaaltjes (die zijn dus niet gewoon ), ze zitten niet lekker in hun vel en voelen zich futloos. Sommigen lopen al een poos te kwakkelen of hebben een aandoening.
Ze weten dat ze iets aan hun gezondheid moeten doen. De wens is er om fit en energiek te voelen, vrij van lichamelijke klachten en ongemakken te worden of ze zijn de huidige situatie zat geworden.

De praktijk

Mijn client  wordt begeleid met name op het gebied van voeding, beweging/training en stressreductie met als doel fit, energiek, vrij van lichamelijke klachten en ongemakken te worden. En als het even kan ook minder of vrij van medicatie.
In de praktijk betekent het dat ik voedingsschema’s en trainingsschema’s opstel. Als nodig ga ik met mijn cliënten mee naar de supermarkt, de sportschool of ga ik de keukenkastjes in. Ik geef tips en trucs mee om de overgang van de huidige situatie naar de nieuwe situatie soepel te laten verlopen. Hiernaast besteed ik mijn aandacht aan de stressfactoren in het leven van mijn cliënt.

Trainer Hormoonfactor

Als trainer hormoonfactor heb ik kennis van hormonale disbalansen die de veroorzaker zijn van lichamelijke klachten en ziektes of deze juist verergeren en vice versa. Met mijn kennis en coachingstechnieken help ik de hormoonbalans van mijn cliënten te herstellen, zodat ze fit en energiek worden.

Mijn specialisatie

Naast trainer hormoonfactor ben ik ook opgeleid tot stresscounselor. Langdurige emotionele en/of lichamelijke stress is één van de grootse hormoonverstoorders en dus een grote veroorzaker van gezondheidsklachten. Stressreductie is dan ook een belangrijk onderdeel bij het herstellen van de hormoonbalans.

Affiniteit

Ik heb affiniteit met voeding in het algemeen en bij immuunsysteemproblemen en IBD (colitis ulcerosa en de ziekte van Crohn). Dit komt omdat ik in 2004 deze diagnose heb gekregen. Ondanks dat het om een zwaardere vorm ging met constant hogere ontstekingwaarden, ben ik sinds andere eet- en leefgewoontes ontstekingsvrij en is mijn algehele gezondheid verbeterd! Dit gun ik jou ook!

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Neem gerust contact met mij op via mailadres info@dehormooncoach.nl of via telefoonnummer +31 6 11 64 18 92. Graag tot ziens!