Trainer/ coach Dine-Marij Roeterd

Dine-Marij RoeterdDine-Marij Roeterd hormoonfactor trainer coach
Hemelrijk 4
8196 LB Welsum

info@dinemarij.nl
www.dinemarij.nl
06-12669508

Hormoon analyse, Boodschappencoach, Persoonlijk voedingsadvies

Mijn aanpak

Veel mensen lopen rond met gezondheidsklachten die ontstaan door een onbalans in de hormonen. Verkeerde voeding dat het lichaam moet verwerken heeft hier een grote invloed op. Om daar achter te komen help ik mensen hun eetpatroon onder de loep te nemen. Zo kan ik als Trainer Hormoonfactor hulp bieden om hormoonbalans te bewerkstelligen. De kans is groot dat hiermee veel winst te behalen valt op het gebied van energie, gezondheid en een ontspannen gevoel.

Naast het richten op gezonde voeding om lichamelijke klachten te laten verdwijnen, geef ik aanvullende lifestyle adviezen. Deze lifestyle adviezen zijn gericht op suppletie, het geven van sportschema’s en tips om stress te reduceren.  Door deze drie pijlers voeding, stress en beweging aan te pakken wordt het hormonale systeem in evenwicht gebracht en verdwijnen veel gezondheidsklachten.

Over mij

Ik ben Trainer Hormoonfactor, Orthomoleculair Darmtherapeut en afgestudeerd HBO-Verpleegkundige. Om mijzelf te specialiseren en te onderscheiden in het vraagstuk ‘Hormonen’ ben ik tevens Hormoontherapeut & Evocircadian Coach. In 2016 ben ik gestart met mijn eigen praktijk Dine-Marij. Als Verpleegkundige werk ik parttime in de Huisartsenpraktijk, waar ik mensen met Diabetes & Hart- en Vaatziekten begeleid.

In mijn jeugdjaren heb ik veel last gehad van (buik) klachten waardoor ik mij ben gaan verdiepen in voeding en wat voor invloed dit heeft op mijn gezondheid. Het boeide mij zo dat ik na het Atheneum ben gestart aan de opleiding Natuurgeneeskunde. Daarna kwam ik in aanraking met de Hormoonfactor en heb ik aan den lijve ondervonden dat een goede hormoonbalans doorslaggevend is voor een gelukkig gevoel en een optimale gezondheid.

Ik kan jou helpen! Neem gerust contact met mij op voor informatie of een intakegesprek.

Mijn consulten worden vergoed door ALLE zorgverzekeraars, mits jij aanvullend verzekerd bent.