Trainer/ coach Brenda van Wegen

Brenda van WegenVoeding & Lifestyle coaching
Brenda van Wegen
Harstenhoekplein 4
2587 SN  DEN HAAG

www.brendavanwegen.nl
brenda@brendavanwegen.nl

06-52488017
KvK 62526030

Voeding & lifestyle coach, Trainer Hormoonfactor, Boodschappen coach, Sugarchallenge coach, Workshops

Hoe zou het zijn als je eindelijk op een gezonde manier van de overtollige kilo’s afkomt. Of dat je veel minder last hebt van hormonale disbalansen als PMS, overgangsklachten, vermoeidheid, energiedips, hoge bloeddruk, slaapproblemen of klachten als gevolg van langdurige stress?

Wie begeleid ik? Ik word vooral benaderd door 40+ vrouwen, die “last” hebben gekregen van hun huidige leefstijl en op het punt zijn aanbeland dat ze dat voor eens en altijd willen veranderen. Op een gegeven moment heeft je lichaam gewoon meer aandacht en de juiste voeding nodig! Want lekker in je vel zitten, energiek & vitaal zijn, daar moeten we naarmate we ouder worden, iets voor doen. Ik adviseer je graag over wat dat precies voor jou is en begeleid je bij het nemen van de juiste stappen. Uit eigen ervaring weet ik hoeveel je daarvoor terugkrijgt en dat gun ik jou ook van harte.

Wat is mijn aanpak? Na een uitgebreide anamnese maak ik voor jou een persoonlijk actieplan en bepalen we wat het beste bij jou past: heb je genoeg aan één maand begeleiding of gaan we drie maanden met elkaar aan de slag. Je krijgt persoonlijk voedingsadvies op basis van de Hormoonfactor en je krijgt één of meerdere coach sessies. Kijk vooral op mijn website voor meer informatie. Ik geef ook geregeld workshops, waarin je in een middag veel leert over een bepaald onderwerp.

Geinteresseerd? Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend gesprek, waarin ik sowieso antwoord geef op jouw meest prangende vraag!