Trainer/ coach Astrid Zwart

AZ-CO
Astrid ZwartAstrid Zwart hormoonfactor trainer coach
Albert Cuypstraat 3
7556 GD Hengelo

06 39507208
astrid@az-co.nl
www.az-co.nl

Boodschappencoach, Coaching, Hormoon analyse, Voedingsadvies

AZ-co Leefstijlcoaching en Stresscounseling

AZ-co Leefstijlcoaching biedt coaching en begeleiding, op weg naar een betere gezondheid en balans in het leven, door middel van voedingsadvies op basis van de Hormoonfactor, stresscounseling en advies over sport en bewegen. Bij consulten wordt gekeken naar deze drie belangrijke pijlers voor een goede gezondheid en vitaliteit.

– Voedingsadvies

Aan de hand van vragenlijsten en een intake worden klachten in kaart gebracht en wordt gekeken welk doel u wilt bereiken. Er wordt vooral gekeken naar verstoringen van de hormoonbalans en hoe daar met behulp van gezonde, evenwichtige voeding verbetering in gebracht kan worden. Dit leidt in veel gevallen tot een flinke afname van de klachten, of tot een beter gewicht, zonder dat er een crashdieet gevolgd wordt of calorieën geteld hoeven te worden. U zult blijvend andere eetgewoonten leren toepassen, zonder daar moeite voor te hoeven doen.

– Stresscounseling

Door de eisen die in de huidige maatschappij aan ons worden gesteld, is er bij veel mensen geen evenwicht meer tussen de belasting die men aankan en de belastbaarheid. Bij stresscounseling leert u zich bewust te worden van uw stressreacties en waardoor die reacties worden opgeroepen. Daarna leert u het evenwicht te herstellen en meer ontspannen te worden, door middel van een traject op maat, met gesprekken en oefeningen.

– Sport en beweging

Sporten is om allerlei redenen erg gezond. De juiste sport of training, gecombineerd met goede voeding, zorgt voor spieropbouw en vetverbranding. Het is goed voor de bloeddruk, het cholesterolniveau en het bloedsuikerniveau. Ook werkt het goed tegen stress. AZ-co geeft advies op maat over sporten, in combinatie met voedingsadvies en stressmanagement. 

AZ-co Communicatie

Bij AZ-co Communicatie kunt u terecht voor vertalingen van teksten op het gebied van gezondheid, voeding, welzijn, voor websites, brochures, folders etc., van Nederlands naar Engels of andersom. Daarnaast kunt u teksten laten controleren en redigeren, met aandacht voor grammatica, stijl en spelling.