Trainer/ coach Astrid Zwart

AZ-co
Astrid ZwartAstrid Zwart hormoonfactor trainer coach
Albert Cuypstraat 3
7556 GD Hengelo

06 39507208
astrid@az-co.nl
www.az-co.nl

Stresscounseling, leefstijlcoaching, boodschappencoach, hormoonanalyse, voedingsadvies

AZ-co Leefstijlcoaching en Stresscounseling

Bij AZ-co Leefstijlcoaching bied ik coaching en begeleiding, op weg naar een betere gezondheid en balans in het leven. Ik geef voedingsadvies op basis van De Hormoonfactor, stresscounseling en advies over sport en bewegen. Tijdens consulten onderzoeken we deze drie belangrijke pijlers en werken we aan jouw doelen om te komen tot een goede lichamelijke en mentale gezondheid en meer vitaliteit.

– Voedingsadvies
Aan de hand van vragenlijsten en een intake breng ik je klachten en vragen in kaart en kijken we samen naar de doelen die je wilt bereiken. Ik richt me daarbij vooral naar verstoringen van de hormonale balans en hoe je die disbalans met behulp van gezonde, evenwichtige voeding kan verbeteren en oplossen. Dit leidt in veel gevallen tot een flinke afname van de klachten, of tot een gezonder gewicht, zonder dat je een dieet hoeft te volgen of calorieën moet tellen. Je zult blijvend andere eetgewoonten leren toepassen en beter in je vel komen te zitten.

– Stresscounseling
Door de eisen die in de huidige maatschappij aan ons worden gesteld, is er bij veel mensen geen evenwicht meer tussen wat er van ons wordt gevraagd (de belasting) en wat we aankunnen (de belastbaarheid). Met ander woorden; we ‘moeten’ vaak zo veel, of stellen onze eigen eisen zo hoog, dat we dreigen om te vallen door spanning en stress.
Stresscounseling is onderdeel van het persoonlijke coachingtraject van AZ-co. Hierbij kijken we op verschillende onderdelen van je leven waar de stress door ontstaat en wat je kunt doen om hier grip op te krijgen. Het is een programma dat volledig op maat is afgesteld op jouw wensen en je huidige situatie. We gaan samen op een open en ondersteunende manier aan de slag om de stress te verlagen en de rust en het plezier terug te brengen in je leven.

– Sport en beweging
Sporten is om allerlei redenen erg gezond. De juiste sport of training, gecombineerd met goede voeding, zorgt voor spieropbouw en vetverbranding. Het is goed voor de bloeddruk, het cholesterolniveau en het bloedsuikerniveau. Ook werkt het goed tegen stress. Ik geef je advies op maat over sporten, in combinatie met voedingsadvies en stressmanagement. 

Met mijn programma op maat help ik je om weer beter in je vel te zitten. Zodat je niet langer iedere dag de strijd met jezelf aan hoeft te gaan, maar zorgeloos en genietend door het leven kunt. Wil je meer weten over hoe ik je kan ondersteunen, of wil je vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact op!

AZ-co Communicatie

Bij AZ-co Communicatie kun je terecht voor vertalingen van teksten van Nederlands naar Engels of andersom. Daarnaast redigeer en corrigeer ik boeken en teksten, met aandacht voor grammatica, stijl en spelling. Ik ben gespecialiseerd in teksten over gezondheid, voeding, welzijn en alternatieve / complementaire geneeskunde. Op dit gebied heb ik meegewerkt aan een aantal mooie, toonaangevende projecten, onder andere voor De Hormoonfactor.