Trainer/ coach Maxime van Deuveren

Deuforia Mindset
Maxime van Deuveren
Elzent 42
5422 AZ Gemert

maxime@deuforiamindset.nl
06-48574555

Hormoon analyse / Personal training / Voedingsadvies / Coaching op mentaal en fysiek gebied (gehele levensstijl: voeding, beweging, slaap, ontspanning en mentale weerbaarheid).

Hormonale disbalans en lichamelijke en mentale klachten
In de hedendaagse hectische wereld, waarin stress en hoge verwachtingen aan de orde van de dag zijn, ervaar je vaak de gevolgen van een hormonale disbalans. Alle ballen in de lucht willen houden zorgt ervoor dat je weinig energie en motivatie hebt en er lijkt nooit tijd voor jezelf te zijn. Cortisol, het stresshormoon, zorgt ervoor dat je lichaam volledig ontregeld raakt. Dit kan zich manifesteren in lichamelijke en mentale klachten die je dagelijkse leven bemoeilijken. Spanningshoofdpijn, buikpijn, spijsverteringsproblemen, een gejaagd gevoel zijn slechts enkele van de fysieke symptomen die voortkomen uit de stress en druk die je ervaart. Het lijkt alsof je in een hamsterwiel zit dat steeds harder draait. Tegelijkertijd worstel je met aanhoudende onrust in je gedachten en negatieve gedachten die je energie en zelfvertrouwen aantasten.

Mijn aanpak
Ik ben hier om je te begeleiden en coachen in jouw reis naar herstel en evenwicht. Samen werken we aan het herstellen van de balans in je hormonen, zodat jij lichamelijk én mentaal weer lekker in je vel komt te zitten. We richten ons hierbij op: levensstijl (slaap, stressmanagement, beweging, ontspanning en voeding) en innerlijke rust, zelfcompassie en zelfvertrouwen. Het aanleren van zelfregulatie is hierbij een belangrijk aspect, zodat jij straks ook zonder mijn hulp de vaardigheden bezit om je eigen gezondheid en welzijn te beheersen om vol vertrouwen in het leven te staan. Laat mij je helpen om de regie over je (mentale) gezondheid weer in eigen handen te nemen, met het begrip van de impact van jouw hormonen op je welzijn. Samen kunnen we een pad bewandelen naar een leven vol gezondheid en innerlijke rust, zodat jij weer optimaal van je leven kan genieten.

Mijn aanpak is persoonlijk op jou afgestemd en samen onderzoeken we wat jij nodig hebt om weer in balans te komen. Neem gerust contact met mij op door te bellen naar 0648574555 of een mailtje te sturen naar maxime@deuforiamindset.nl