Trainer/ coach Angelique van Veluw

Angelique van Veluwhormoonfactor trainer barneveld
Voedingspraktijk Barneveld
Raadhuisplein 8b
3771 ER Barneveld
Hormoon analyse / Voedingsadvies / Coaching/ Mindfulness

Mijn naam is Angelique van Veluw, mijn interesse voor voeding heb ik al vanaf mijn jeugd. Als leerling op de basisschool tobde ik al met klachten zoals het prikkelbare darmsyndroom. Wanneer ik wat ouder werd kwamen daar de bloedsuikerschommelingen bij trillende handen, zweten, slap en moe, totdat ik daarmee meerdere malen flauw ben gevallen. Ik was er klaar mee! Ik ging me steeds meer verdiepen in wat voeding eigenlijk met ons lichaam doet.

Ik probeerde steeds meer dingen uit en mijn gezondheid ging echt met sprongen vooruit, mijn menstruatieproblemen verbeterde, mijn darmklachten verdwenen en dat niet alleen ook mijn overtollige kilo’s (lees love handles) verdwenen als sneeuw voor de zon (eindelijk)! Niet zo gek dus dat ik naast de opleiding trainer hormoonfactor nog meer studies heb gevolgd als orthomoleculair adviseur. En met heel veel plezier al een aantal jaar werkzaam ben in mijn eigen voedingspraktijk in Barneveld. En met trots kan ik zeggen dat ik naast mezelf al veel mensen heb mogen begeleiden met darmklachten, overgewicht en diabetes. Maar ook veel vrouwenklachten denk aan overgang, PMS, PCOS en endometriose.

Wat kun je van mij verwachten?

Om doelgericht te werk te gaan werk ik samen met de EMB bloedanalyse. Super mooie 0- meting waarin naast reguliere waardes ook complementaire waardes te meten zijn. Zo ontvang je altijd jouw persoonlijke plan en werken we toe naar een blijvende verandering met blijvend resultaat.

Wil je graag kennis maken? Op mijn website kan je een gratis kennismakingsconsult inplannen.

Ik kijk er naar uit!