Trainer/ coach Loreen Schoner

Purple Power
Loreen SchonerLoreen Schoner hormoonfactor trainer coach.
Provincialeweg 193
4909 AJ Oosteind
06-54394392

info@purplepower.nl
www.purplepower.nl

Boodschappencoach, Coaching, Hormoon analyse, Voedingsadvies

Specialisatie: Lipoedeem behandelingen

Al zolang als ik me kan herinneren hebben de dames in onze familie, “stevige poten”. Jarenlang heb ik het alleen als lastig ervaren bij het kopen van laarzen en broeken en gedacht dat het nu eenmaal mijn bouw was.

Toen mijn moeder weer eens een verwonding aan haar been had, zijn we naar de dermatoloog gegaan en daar was de officiële diagnose: lipoedeem.

Dat heeft mij aan het denken en lezen gezet, ook ben ik gaan onderzoeken wat ik met mijn Piroche producten en behandelmethode zelf kon doen en aanbieden.

Na mijn opleiding Trainer Hormoonfactor van Ralph Moorman in 2013, heb ik in 2014 Yvonne van Stigt (schrijfster van het boek: Oerslank) ontmoet en bij haar de opleiding gevolgd. In beide opleidingen komt lipoedeem aan bod en Yvonne is zelf ervaringsdeskundig, want zij heeft ook lipoedeem. Het bleef niet bij alleen bij deze opleidingen, er is altijd meer te weten en te leren.

Daarnaast ben ik elke week aan het behandelen gegaan met onze inpandige Piroche specialiste. Voelen, ervaren en fine tunen van onze speciale ondersteunende lipoedeem behandeling.

Lipoedeem is een chronische aandoening en relatief onbekend. In de geneeskunde weet men niet precies hoe het ontstaat en daardoor is het behandelen van lipoedeem niet makkelijk. Het manifesteert zich ook bij iedere persoon anders en ook de klachten zijn verschillend.

Over het algemeen hebben vrouwen last van ophopingen van vocht en vet in de benen (en soms ook in de armen). Deze ophopingen zijn vaak erg pijnlijk.

Afvallen met lipoedeem is erg lastig en als je afvalt blijft het vaak op die plekken zitten.

Lipoedeem is een overlevingsstrategie van je lichaam. Ons lichaam wil overleven en zal daar alles voor doen. In dit geval wil je lichaam de gifstoffen (die het lichaam niet goed kan opruimen, vanwege allerlei verstoringen) zo ver mogelijk van je vitale organen hebben en verdunt ze met veel vocht en slaat het op in het vetweefsel en voilà daar zijn de zwellingen. Ben dus lief voor je lichaam dat het deze weg voor je heeft gekozen.

Piroche Cosmétiques

Even een kleine uitleg van wat wij van Pilou Cosmetics doen met Piroche Cosmétiques:
Piroche Cosmétiques is geïnspireerd door de Traditionele Chinese Geneeskunde, waarin wordt uitgelegd hoe energie circuleert in het lichaam en wat de beste manier is om obstakels, die een evenwichtige doorstroming tussen yin en yang verhinderen, te verwijderen.
Piroche Cosmétiques is erin geslaagd om schoonheidsbehandelingen te ontwikkelen die de Traditionele Chinese Geneeskunde combineert met Westerse fytotherapie met moderne know-how en technologieën.
Het resultaat: een moderne natuurlijke lijn van cosmetica en behandel methode die rekening houdt met de mens als geheel en waarvan het cosmetische effect een positieve invloed heeft op de fysieke en mentale conditie.
Piroche is trots op haar 35 jaar ervaring in de professionele cosmetica sector. Deze ervaring is opgebouwd door middel van samenwerking met schoonheidssalons, beautyfarms, Spa’s en wellness centra.