Trainer/ coach Dianne Fransen

Dianne FransenDianne Fransen
Laan Ten Habraken 28
5291 AJ Gemonde
06-22354985

mail@diannefransen.nl
www.diannefransen.nl

Coaching        

Talent: Kompasdrager

Werkkracht, Levenslust, Vitaliteit

Als je iets wilt bereiken dat je nog niet hebt, zul je wat moeten doen wat je eerder nog niet deed’. Deze prikkelende zin blijkt steeds als aanjager te werken om veranderingen door te gaan. Het ‘oude en vertrouwde’ loslaten is vaak spannender dan het nieuwe te beginnen. Heb je vragen over Werkkracht, Levenslust en Vitaliteit? Ik ondersteun je hierbij en zorg dat je aandacht schenkt aan jezelf.

Ik breng je in beweging wanneer je vastgelopen bent en in een impasse verkeert. Mijn diepste affiniteit ligt om je te ondersteunen als je stil bent komen te staan. Wanneer je jezelf uitgeblust voelt. Het gevoel hebt er niet volledig te kunnen zijn. Waar in je nieuwe beweging in je leven wilt brengen.

Wat kan ik als Coach voor je betekenen?

  • begeleiden bij compassiemoeheid, overspanning, burnout en vitaliteit;
  • of wanneer je ziek bent (geweest) en je anders wilt gaan leven en werken.

Als Coach help ik je vanuit mijn achtergrond op het vlak van Personeel & Organisatie, Loopbaan & Carrière en kennis over de ontregeling van natuurlijke en hormonale lichaamsprocessen. Wanneer je dat wilt, ondersteun ik je om facetten aan te pakken die essentieel zijn om een gezonde leefstijl te herstellen.

Hartelijke groet,

Dianne Fransen