Trainer/ coach Corien van Rijn

Min110 – CryoHealth & BodyHackinghormoonfactor Trainer: coach Corien van Rijn
Corien van Rijn
Hoofdstraat 34A
2202 CG Noordwijk

www.min110.nl
corien@min110.nl
06-21286882

Hormoon analyse / Personal training / Voedingsadvies / Boodschappen coach / Coaching

We Freeze Time

Gezond en Fit blijven en toch een leuk leven leiden

CryoHealth & BodyShaping

Het gaat niet om het bereiken van een schoonheidsideaal, maar het in evenwicht brengen van je lichaam en geest met een duurzaam resultaat. Ideaal als je wilt investeren in gezond en fit oud worden Samen zoeken we uit welk programma het beste bij jouw (klacht(en) past.

Onze aanpak 

Je kunt je lichaam niet veranderen als je niet weet wat het probleem heeft gecreëerd. Veel van onze klachten: zoals aankomen, niet kunnen afvallen, migraine of gewoon een zeer lijf komen voort uit het feit dat we niet in balans zijn en er ergens in je systeem iets misgaat. Op basis van een Gezondheidscheck maken wij een plan hoe kan je hier invloed op uitoefenen? Boek een intake en start met jouw route naar een gezond lichaam met een frisse geest en strakke, stralende en verzorgde huid.

Onze behandelingen:

Wij bieden verschillende behandelingen en kuren gericht op het in evenwicht brengen van je lichaam en geest. Met een duurzaam resultaat. Hormoon- & Darm Analyse, GezondheidsCheck, Cryotherapie, Bodysculpting, Hersteltherapie, Infraroodtherapie, Huidverstrakking, Gezondheids- en vitamine infusen, Voedingsadvies en -plan, verschillende metingen en analyses.

De behandelingen zijn vaak in kuurverband en we stellen dan een programma samen wat bij jouw past. Gericht op centimeters verliezen, huidverstrakking en / of reiniging van het lichaam en geest. Kortom afvallen, afslanken, detoxen en boosten van je stofwisseling en immuunsysteem.

Min110 – Voor jouw Fysieke en Mentale Boost  

Nieuwsgierig of dit iets voor jou is? Kom een keer langs, boek een gratis intake of bel: 0621286882 of mail: corien@min110.nl

Veel Liefs,

Kim, Margreet & Corien