Trainer/ coach Niki van de Ven

Body & Mind LifestyleNiki van de ven
Niki van de Ven
Konijnenwal 16
4001 HC in Tiel

www.body-mindlifestyle.nl
info@body-mindlifestyle.nl
06-23655064

EMB bloedtest, hormoonanalyse, voedingsadvies, orthomoleculair adviseur, mental coaching, online coaching

Je fit voelen, dat is je doel, maar je hebt al een hele weg achter de rug en niets werkt. Je hebt nog steeds last van vermoeidheid en allerlei vage pijnen, om maar niet over je poging om gewicht te verliezen te spreken. Waar moet je beginnen? Bij die vraag kan ik je helpen, want jouw gezondheid is mijn passie!

De lichamelijke klachten die jij hebt kunnen wij samen gaan uitzoeken door naar de oorzaak van je lichamelijke klachten te kijken. Ieder mens is anders, daarom werk ik met persoonlijk advies. Samen zoeken we naar een manier van leven die voor jou werkt. Dit alles met het doel om je klachten te verminderen of misschien zelfs volledig weg te nemen, zodat de kwaliteit van jouw leven een boost krijgt. Je krijgt een uitgebreid verslag via de mail, zodat je het te allen tijde na kunt lezen.

Ik begeleid je graag op jouw pad naar een nieuw gezond begin. Ben je nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Bezoek dan mijn website www.body-mindlifestyle.nl of neem telefonisch contact op, op nummer 06-23655064 voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Liefdevolle groet Niki!