Trainer/ coach Niki van de Ven

Body & Mind Lifestyleniki kivits hormoonfactor trainer
Niki van de Ven
Wadensteinlaan 52
4003 TG TIEL

www.body-mindlifestyle.nl
info@body-mindlifestyle.nl
06-11432446

Hormoonanalyse, voedingsadvies, orthomoleculair therapeut, mental coach, voetzonereflex therapie, EMB bloedtest, begeleiding bij en na borstkanker.

In mijn praktijk begeleid ik vrouwen naar meer vitaliteit en ontspanning. Dit doe ik middels een combinatie van mijn kennis over hormonen, spijsvertering, voeding en supplementen, eventueel gecombineerd met voetzonereflex therapie. 

Graag vertel ik je hoe ik een paar jaar geleden op het punt ben gekomen om het roer om te gooien en weer terug in de schoolbanken te gaan. 

In deze hectische tijd had ik, net als veel andere vrouwen, het gevoel alsof ik mij jonglerend door het leven moest voortbewegen. Te veel ballen om hoog te houden zorgden ervoor dat ik een ongezonde dosis stress had. Hierdoor belandde ik in 2016 in een burn-out. 

Als ondernemer en alleenstaande moeder van 3 kinderen kon ik niet toegeven aan die burn-out en liep er te lang mee door. Dit heeft geleid tot veel lichamelijke klachten, zoals enorme vermoeidheid, slapeloosheid, niet kunnen afvallen en chronische buikpijn. 

In de zoektocht naar de oorzaak van deze klachten werd ik niet veel wijzer en voelde ik mij bovenal niet serieus genomen door de diverse behandelaars. Tot ik op de website van de Hormoonfactor terechtkwam en daar 1 op 1 terug kon vinden wat er met mij aan de hand was. 

Al snel besloot ik de opleiding tot Hormoonfactor Trainer te gaan volgen. Dat is mijn beste beslissing ooit geweest. Ik kon mezelf met de kennis die ik opdeed genezen en het stimuleerde mij om door te gaan leren. 

Heel gedreven met een absolute passie voor de gezondheid van anderen besloot ik een praktijk te starten. Ik studeerde verder en had al veel vrouwen op weg geholpen met hun gezondheid, tot ik in 2020 borstkanker kreeg. 

Een pittig behandelingstraject van 16 maanden, met chemo, meerdere operaties en bestralingen hebben het beste in mij naar boven gehaald. Met de kennis die ik had heb ik mezelf erg goed kunnen helpen in deze periode en begeleid ik nu ook als ervaringsdeskundige vrouwen die borstkanker hebben, of hebben gehad. 

Vandaag de dag ben ik een ontzettend gelukkig mens die de leukste baan van de wereld heeft. Het is fantastisch om anderen succesvol op weg te kunnen helpen zodat ook zij verlost kunnen worden van hun ‘vage’ lichamelijke klachten. 

Heb jij allerlei vervelende lichamelijke klachten waar je dolgraag vanaf wilt komen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Bezoek dan mijn website www.body-mindlifestyle.nl of neem telefonisch contact met mij op, op nummer 06-11432446  en plan een gratis een telefonisch consult met mij in. Tijdens dit gratis telefonische consult kun jij je klachten aan mij voorleggen en kan ik je vertellen hoe en of ik jou daarbij zou kunnen helpen. 

Afhankelijk van je ziektekostenverzekering kunnen consults vergoed worden.

Liefdevolle groet, Niki