Trainer/ coach Sandra van Dorsselaer-Broekaart

Sandra van DorsselaerLangs de Linie Leefstijl-&Vitaliteitscoaching
Koekoeksbloem 13
4561 TL Hulst

06-51261553
sandra@langsdelinie.nl
www.langsdelinie.nl

MARK Leefstijl- &Vitaliteitscoach, mental- en emotiecoaching, slaapcoaching, workshops en training.

Ik wil vrouwen helpen aan meer rust in het hoofd en balans tijdens de overgang door aandacht te besteden aan een gezonde leefstijl en vitaliteit.

Ik merk dat er (nog) veel onwetendheid is over de overgang bij vrouwen zelf en hun omgeving en dat de impact ervan op werk onterecht wordt onderschat en daar wil ik graag verandering in brengen.

Terug naar jezelf: Levenslustig door de overgang

Hoe komt het toch dat jíj je niet super gelukkig voelt?

Je bent best tevreden over hoe je leven eruitziet en je bent trots op wat je tot op heden hebt bereikt. De kinderen hebben je steeds minder vaak nodig. Je werkt en daarnaast heb je de vrijheid om de dingen te doen die je leuk vindt. De weekenden zijn ondertussen gevuld met leuke activiteiten van jou en je partner. Je hebt een fijn huis, wat je nog wat comfortabeler maakt met wat (soms overbodige) luxe of opleukt Je hebt genoeg vrienden om je heen.

Toch voel je je diep van binnen niet gelukkig, onrustig en voel je teleurstelling. Soms voel je een huilbui opkomen die er gewoon even uit moet en verlichting geeft.

Je ervaart allerlei (vage) klachten, maar de huisarts kan niks vinden. Je hebt wel al eens gedacht aan de overgang, maar “dan had de huisarts toch wel gezegd dat het overgangsklachten zijn?” Je twijfelt aan jezelf, je vliegt soms enorm uit om niks, je haalt geen energie meer uit je werk, je voelt dat het anders moet, maar je hebt geen idee wat en hoe dan anders. Bovenal vind je het best lastig om het uit te spreken.

Je zou rust in je hoofd willen, vertrouwen in jezelf en willen doen wat je hart je ingeeft. Je wilt genieten van het leven en je (klein)kinderen, en wilt leuke dingen doen met je partner. Je wilt stralen en trots zijn op jezelf op wie je bent, als je in de spiegel kijkt. Dolgraag zou je ’s morgens uitgerust wakker worden, klaar om vol energie de dag te beginnen.

Wat als je nu niet in actie komt?

Je twijfels en teleurstelling in jezelf en je lijf, je vragen, je overpeinzingen en onzekerheden staan op dit moment je geluk in de weg en maken dat je je terugtrekt. Je wereldje wordt steeds kleiner en eentonig en je slaapt nog slechter. Dat terwijl je verlangt naar een leven in een energiek en krachtig lichaam: een (o)ma die kan luisteren, er wil “zijn voor” thuis en op het werk, op avontuur met de (klein)kinderen. Als je geen aandacht geeft aan de signalen die je lichaam geeft in deze levensfase die de overgang heet, niet in contact komt met jezelf, je energie herstelt en gezondheid, blijf je onrust ervaren. Onrust ofwel stress en overgang gaan niet samen, het brengt je hormonen uit balans en dat maakt dat je ”overleeft” in plaats van “leeft”. Zo oud worden, is het laatste wat je wilt.

Ik ben je coach, adviseur en docent en begeleid je “Terug naar jezelf: Levenslustig door de Overgang”. Ik deel mijn kennis met je, geef je opdrachten, laat je in de spiegel kijken, ik zal je liefdevol confronteren en maak het je best ongemakkelijk. Maar ik heb maar één doel: jouw ontspannen en krachtig de overgang door te laten komen.

Vergoeding: In vele gevallen kan de werkgever geheel of gedeeltelijk vergoeden. Informeer gerust naar de mogelijkheden.